Ινδία: Οκτώ εργάτες νεκροί – Καταπλακώθηκαν από τόνους πατάτας (βίντεο)

Τουλάχιστον οκτώ άτομα έχασαν τη ζωή τους στην Ινδία όταν τόνοι πατάτας που είχαν στοιβαχθεί λάθος σε αποθήκη αγροτικών ειδών κατέρρευσαν με συνέπεια να παρασύρουν μέρος του κτηρίου και της οροφής καταπλακώνοντας τους άτυχους εργάτες. Βίντεο που εξασφάλισε στο BBC India δείχνει τις αγωνιώδεις προσπάθειες των διασωστών να ανασύρουν τους επιζώντες που είχαν καταπλακωθεί από τα σακιά με πατάτες και όσο περνούσε η ώρα κινδύνευαν από αυτό .

Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Πέμπτη (16/3) στην περιφέρεια Uttar Pradesh και όπως έγινε γνωστό είκοσι εργάτες είχαν καταπλακωθεί εκ των οποίων οι οκτώ δυστυχώς έχασαν τη ζωή τους. Ομάδες διάσωσης με τα χέρια αλλά και με σκαπτικά μηχανήματα απομάκρυναν τα τσουβάλια προκειμένου να αναζητήσουν κάτω από τα συντρίμια της πλίθινης κατασκευής τραυματίες και νεκρούς.

Μετά την κατάρρευση της αποθήκης σημειώθηκε διαρροή αμμωνίας γεγονός που έκανε πιο δύσκολη την όλη επιχείρηση, την οποία όπως φαίνεται από φωτογραφίες και βίντεο είχε συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου για να το παρακολουθήσει.

Πηγές: BBC India, Asian News, ertnews.gr