Κλιμάκιο του ΥΠΑΑΤ στις Σέρρες με επικεφαλής την Υφυπουργό Φ.Αραμπατζή

Σειρά επαφών έχει από την Πέμπτη 23/1 στις Σέρρες κλιμάκιο αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με επικεφαλής την Σερραία Υφυπουργό κ. Φωτεινή Αραμπατζή, στο πλαίσιο των επιτόπιων επισκέψεων των μελών της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ στις Περιφερειακές Ενότητες της χώρας.

Η κ. Αραμπατζή και οι υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου πραγματοποιούν σειρά συναντήσεων εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλο και τους αρμόδιους αυτοδιοικητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες, τους Δημάρχους της Π.Ε Σερρών,  με την ανάλογη αυτοδιοικητική και υπηρεσιακή σύνθεση.

Επίσης συναντήσεις πραγματοποιούνται και έχουν προγραμματιστεί με με το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Σερρών, τους εκπροσώπους των Ενώσεων Σερρών και Βισαλτίας καθώς και με τα Δ.Σ. των ΤΟΕΒ, των Αγροτικών Συνεταιρισμών και των Αγροτικών Συλλόγων του Νομού προκειμένου να καταγραφούν προβλήματα, αιτήματα και προτάσεις και να δρομολογηθούν λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τον Πρωτογενή Τομέα των Σερρών.

Οι συναντήσεις συνεχίζονται σήμερα Παρασκευή, 24 και αύριο Σάββατο 25 Ιανουαρίου.

Πηγή: ert.gr