Αυτό το άρθρο είναι 9 μηνών

Κορυφαίες διακρίσεις για την ΠΙΝΔΟΣ στα Packaging και στα Supermarket Awards 2023

03/10/2023
4' διάβασμα
koryfaies-diakriseis-gia-tin-pindos-sta-packaging-kai-sta-supermarket-awards-2023-302741

Σημαντικές διακρίσεις σημείωσε ο ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ στα φετινά Packaging και Supermarket Awards. Διακρίσεις που έρχονται να ανταμείψουν όλες τις προσπάθειες και ενέργειες του Συνεταιρισμού, με τελικό στόχο τη μείωση του πλαστικού, την ενίσχυση της κυκλικής οικονομίας και την προσφορά της ποιοτικής και νόστιμης επιλογής στον καταναλωτή, διατηρώντας σταθερά την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των καταναλωτών.

Πιο συγκεκριμένα η ΠΙΝΔΟΣ κατέκτησε το Gold βραβείο στην κατηγορία Packaging that Extends Shelf Life και Silver βραβείο στην κατηγορία Successful Branding για το κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής ως Πρότυπο Βιωσιμότητας και Αειφορίας, επιβραβεύοντας τις καινοτόμες πρακτικές και την επένδυση σε βιώσιμες συσκευασίες για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα κοτόπουλου ΠΙΝΔΟΣ. Οι βραβεύσεις δε σταματούν εδώ για το κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής καθώς η ΠΙΝΔΟΣ απέσπασε δυο ακόμα βραβεία στα Supermarket Awards. To Gold βραβείο στην κατηγορία Νέα Συσκευασία και Silver βραβείο στην κατηγορία Επιτυχημένη Εισαγωγή Προϊόντος – Σειράς Προϊόντων.

Πιο συγκεκριμένα, η ΠΙΝΔΟΣ παρουσιάζει τη νέα συσκευασία Eco Safety Pack. Το κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής επαναλανσάρεται σε υψηλής προστασίας συσκευασία, 100% φιλική ως προς το περιβάλλον, 100% ανακυκλώσιμη. Πρόκειται για μια συσκευασία, η οποία πρώτη φορά, όπως επισημαίνει η εταιρεία, εμφανίζεται και χρησιμοποιείται στην Ελλάδα σε προϊόντα κοτόπουλου. Το κοτόπουλο συσκευάζεται σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα (MAP), για μεγαλύτερη φρεσκάδα και ασφάλεια του προϊόντος, γεγονός που οφείλεται στις σύγχρονες μεθόδους που διαθέτει η τεχνολογία της πτηνοτροφίας.

Η νέα συσκευασία φροντίζει για την άριστη ποιότητα και έξτρα ασφάλεια του προϊόντος και, κατ’ επέκταση, την ασφάλεια των καταναλωτών, αλλά ταυτόχρονα φροντίζει και προστατεύει το περιβάλλον.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως οι άνθρωποι είναι ο πραγματικός κινητήρας κάθε επιχείρησης. Η μακροπρόθεσμη επιτυχία και ανάπτυξη μιας επιχείρησης είναι αποτέλεσμα των ανθρώπων που την απαρτίζουν γι’ αυτό και τα βραβεία καθόλου τυχαία δεν είναι. Ύστερα από δημοσιογραφική έρευνα που έγινε για λογαριασμό του Food Reporter εντόπισε όλους όσους ανήκουν στην κοινότητα των Plant Managers που είναι σχετικά «αφανής», δουλεύοντας άοκνα πίσω από τα όποια «φώτα» στρέφονται πάνω στη βιομηχανική παραγωγή. Στόχος είναι να στρέψει το φακό σε αυτά τα στελέχη, φέρνοντας στο προσκήνιο τους ανθρώπους πίσω από το ρόλο των Plant Managers στην Ελλάδα. Η Κα. Ελευθερία Μασούρα (Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας)  ανήκει στα 100 πιο επιδραστικά στελέχη στον κλάδο του τροφίμου και του ποτού και ο κ. Δημήτρης Κότογλου (Διευθυντής Παραγωγής) ανήκει στους 100 πιο επιδραστικούς Διευθυντές Εργοστασίου -Plant, Factory, Manufacturing και Production Managers- της ελληνικής αγοράς. Οι Plant Managers 100 είναι μια ανάδειξη όλων όσων διατηρούν την εταιρία ψηλά και δουλεύουν καθημερινά για την αξία της ΠΙΝΔΟΣ που ισούται με την αξία των ανθρώπων.

Η Ελευθερία Μασούρα, Υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ δήλωσε σχετικά: «οι συγκεκριμένες βραβεύσεις μας τιμούν ιδιαίτερα, καθώς αναγνωρίζουν όλες τις προσπάθειες της ΠΙΝΔΟΣ και τις δεσμεύσεις μας για ένα μέλλον καλύτερο τόσο για εμάς όσο και για τα παιδιά μας. Οι βραβεύσεις αυτές μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε τα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας προϊόντα μας από κοτόπουλο, με ένα τρόπο που σέβεται τόσο τον καταναλωτή αλλά και το περιβάλλον». 

ΓΡΑΦΕΙ: