Στους κορυφαίους φορείς παγκοσμίως για την ασφάλεια των τροφίμων η EUROCERT

Στους κορυφαίους φορείς παγκοσμίως για την ασφάλεια των τροφίμων η EUROCERT
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Στην ελίτ των φορέων πιστοποίησης, για την ασφάλεια τροφίμων εντάσσεται η EUROCERT, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησής της από τον διεθνή Οργανισμό International Featured Standards (IFS).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η EUROCERT στο πιο βασικό κριτήριο (Administrative indicator 1) κατατάχτηκε στην πρώτη θέση μεταξύ 73 φορέων πιστοποίησης από όλον τον κόσμο. Η αξιολόγηση των φορέων πιστοποίησης, βασίζεται και σε στοιχεία από απροειδοποίητες επιθεωρήσεις σε πιστοποιημένες από την EUROCERT επιχειρήσεις, που τις διενεργεί το ίδιο το IFS και κατά αυτόν τον τρόπο, διαμορφώνεται ένα συνεκτικό πλαίσιο αντικειμενικής αξιολόγησης των φορέων πιστοποίησης παγκοσμίως.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Οι κορυφαίες αυτές θέσεις, είναι το αποτέλεσμα μιας συλλογικής, εντατικής και συνεχούς προσπάθειας που αντανακλά τη δέσμευση της διοίκησης, αλλά και των εργαζομένων της EUROCERT στην αριστεία και τη διάκριση, και μέσω αυτών στην παροχή υψηλής προστιθεμένης αξίας υπηρεσιών προς τους πελάτες της στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με αφορμή τη διάκριση της εταιρείας, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της EUROCERT, Γιώργος Μπρισκόλας, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του «προς όλους τους εμπλεκόμενους συντελεστές, δηλαδή τους επιθεωρητές, το υποστηρικτικό τεχνικό προσωπικό, τους εμπλεκόμενους συμβούλους και φυσικά τις πιστοποιημένες επιχειρήσεις, που ανταποκρίνονται άριστα στις απαιτήσεις του IFS και οι οποίες δικαιώνονται για την εμπιστοσύνη τους προς την EUROCERT».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress