Ξεκινά το OLYMPIAN BREAKFAST

Στον μπουφέ εστιατορίων, ξενοδοχειακών μονάδων και τουριστικών καταλυμάτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας μπαίνουν πλέον και επισήμως τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα της Ηλείας, της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας, καθώς εντάσσονται με ετικέτα εντοπιότητας και το brand name «OLYMPIAN BREAKFAST» στο «Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό».

Όπως τονίστηκε στην ενημερωτική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή επιχειρηματιών του τουριστικού κλάδου και τοπικών παραγωγών, πλέον οι επιχειρήσεις που έχουν ενταχθεί μπορούν να παραλάβουν το σήμα τους για να προχωρήσει η υλοποίηση του προγράμματος.

Το πρόγραμμα του Ελληνικού Παραδοσιακού Πρωινού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και τη φιλοσοφία του παρουσίασε ο Δρ. Λαυρέντιος Βασιλειάδης, προϊστάμενος Τμήματος Σχεδιασμού Τουριστικής Στρατηγικής ΠΔΕ, τονίζοντας ότι έχουν ήδη ενταχθεί σε αυτό 45 τουριστικές επιχειρήσεις από την περιφέρεια και οι οποίες από σήμερα κιόλας θα παραλάβουν το σήμα «OLYMPIAN BREAKFAST». Παράλληλα, αναφέρθηκε στις διαδικασίες πιστοποίησης επιχειρήσεων και παραγωγών που επιθυμούν να λάβουν το σχετικό σήμα, που θα έχει διάρκεια τρία χρόνια, αλλά και οι τρόποι προβολής τους από την ΠΔΕ.