Λαμπερή και φέτος η Γιορτή Βιομηχανίας Αγροτικών Εφοδίων και Εισροών της COMPO Expert

Λαμπερή για άλλη μια χρονιά η Γιορτή Αγροτικών Εφοδίων και Εισροών της COMPO  

Tην ευκαιρία σε παλιούς και… νεότερους φίλους από το χώρο των εφοδίων να ανταμώσουν ξανά, συζητώντας με χαλαρή διάθεση πάνω στις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της γεωργίας αλλά και για τη χρονιά που φεύγει σε λίγες εβδομάδες έδωσε η Γιορτή Βιομηχανίας Αγροτικών Εφοδίων- Εισροών που διοργάνωσε το βράδυ της Τρίτης 3 Δεκεμβρίου η COMPO Expert Ελλάς.

Οικοδεσπότες του event που πραγματοποιήθηκε για ένατη χρονιά, αυτή τη φορά σε γνωστό εστιατόριο- μπάρ των Αμπελοκήπων ήταν o Regional Director EMEA (Eυρώπης, Μέσης Ανατολής, Αφρικής) της COMPO Expert, Πάνος Χαμακιώτης και αρκετά ακόμα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας.

Το παρών έδωσαν εκπρόσωποι όλων σχεδών των επιχειρήσεων εισροών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, συνδέσμων καθώς και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Μεταξύ των πολλών παριστάμενων διακρίναμε: Toν επικεφαλής της Φυτοθρεπτικής και πρόεδρο του ΣΠΕΛ, Νίκο Κουτσούγερα, την διευθ. σύμβουλο της Medilco Ελλάς, Ήλια Γάγγου, τον διευθ. σύμβουλο της Arysta Lifesciences Ελλάς, Κώστα Παπασωτηρίου, τον διευθ. σύμβουλο της FMC Ελλάς, Γιάννη Διοκαράντο, τον Country & Sales Manager για την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ισραήλ της Corteva Agriscience, Γεράσιμο Νικολόπουλο, τον Country Commercial Lead τουΤομέα Επιστήμης Γεωργίας της Bayer για την Ελλάδα και την Κύπρο, Μανώλη Παναγιωτόπουλο, τον Marketing Manager της Eurochem Ελλάς, Βασίλη Τσουκανά, τον πρόεδρο της ΒΗP, Μανώλη Τσολάκο και τον Επίκουρο Kαθηγητή του Τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων & Γεωργικής Μηχανικής του Γεωπονικού Αθηνών, Σπύρο Φουντά.