Αυτό το άρθρο είναι 15 μηνών

Λαμπερή τελετή εγκαινίων για τη STIHL ΚΥΠΡΟΥ

31/03/2023
1' διάβασμα
laberi-teleti-egkainion-gia-ti-stihl-kyprou-289201

Με κάθε επισημότητα και με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του υποκαταστήματος STIHL Κύπρου στη Λευκωσία. 

Η STIHL, ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αλυσοπρίονων και μηχανημάτων για τη δασοκομία και την περιποίηση πρασίνου στον κόσμο αναβαθμίζει και ενδυναμώνει την παρουσία της στην Κυπριακή αγορά με στόχο την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση των προϊόντων της μέσω των πιστοποιημένων αντιπροσώπων STIHL σε όλη την Κύπρο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, έκοψαν την κορδέλα και απηύθυναν χαιρετισμό ο  κ. Burandt, Αντιπρόεδρος πωλήσεων κόσμου της STIHL, ο κ. Ηλίας Ραβάνης, CEO STIHL Ελλάδος και Κύπρου, ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Πέτρος Ξενοφώντος, ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωσταντίνος Γιωρκάτζης και ο Διευθυντής του υποκαταστήματος κ. Κωνσταντίνου Γιαννάκης.

 Ανάμεσα στους υψηλούς παρευρισκoμένους ήταν και ο κ. Dirk Roland Haupt Deputy Head of Mission της Γερμανικής Πρεσβείας, ο Βουλευτής Τρυφωνίδης Αλέξανδρος, ο Διευθυντής δασών κ. Χαράλαμπος Αλεξάνδρου και πλήθος αντιπροσώπων stihl από όλη την Κύπρο, συνεργατών και φίλων.

Μετά το τέλος της τελετής των εγκαινίων ακολούθησε cocktail party σε πολύ φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα.

ΓΡΑΦΕΙ: