Ο Λευτέρης Ζαχαρής νέος Γενικός Διευθυντής της Μagma Agro AEBE

Τα καθήκοντα του γενικού Διευθυντή της Μagma Agro AEBE αναλαμβάνει ο Λευτέρης Ζαχαρής, σύμφωνα με ανακοίνωση του Προέδρου του ΔΣ της εταιρείας Βασίλη Παϊσίου.

Ακολουθεί η δήλωση του Προέδρου του Δ.Σ. της Μagma Agro AEBE, Βασίλη Παϊσίου:

«Με ιδιαίτερη χαρά σας πληροφορώ ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Μagma Agro AEBE ανέθεσε στον κ. Λευτέρη Ζαχαρή τη θέση του Γενικού Διευθυντή. Ο Λευτέρης είναι Μηχανικός Μεταλλουργός του ΕΜΠ, με Διδακτορικό στην επιστήμη και τεχνολογία των υλικών από το Πανεπιστήμιο του Sheffield και μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Μέχρι σήμερα ήταν επί 11 χρόνια υποδειγματικός διευθυντής παραγωγής στην βιομηχανική μονάδα των Οινοφύτων, θέση από την οποία αφομοίωσε σημαντική γνώση στα λιπάσματα και στα προϊόντα φυτοπροστασίας.

 Η αναβάθμισή  του στη διοίκηση της εταιρίας, αποφασίστηκε δεδομένης της επικείμενης προσθήκης του νέου εργοστασίου της Κορίνθου στις υπάρχουσες βιομηχανικές και παραγωγικές μονάδες της εταιρίας, σε Οινόφυτα και Θεσσαλονίκη. Οι αυξανόμενες νομοθετικές απαιτήσεις αλλά και ο εμπλουτισμός της εταιρείας μας με νέα προϊόντα και δραστηριότητες όπως αυτές της βασικής έρευνας, της εξέλιξης και βελτιστοποίησης των παραγωγικών διαδικασιών, η αύξηση του προσωπικού, καθιστούν απαραίτητη την διοικητική ενίσχυση.

Φυσικά και θα παραμείνω στην Μagma Agro, όπως και η υπόλοιπη οικογένεια μου που προσφέρει εμπειρία και γνώσεις.  Η εταιρεία θα συνεχίσει να λειτουργεί με τις ίδιες αξίες της έντιμης και ισότιμης συνεργασίας με τον αγρότη, τον γεωπόνο, τον ερευνητή και τις αρχές. Θα συνεχίσει την προσφορά νέων ιδεών στη φυτοπροστασία και τη λίπανση, στην πράσινη ανάπτυξη με πρακτικές λύσεις για την Ελληνική πραγματικότητα, συντελώντας έτσι στην ανταγωνιστικότητα του τομέα μας και της χώρας. 

Η ανάθεση αυξημένων αρμοδιοτήτων σε νέους είναι φυσική, κοινωνική και ηθική υποχρέωση για όλους και προϋπόθεση ανάπτυξης κάθε οργάνωσης. Η Μagma Agro AEBE, ανανεωμένη σε πρόσωπα, ιδέες και προϊόντα έρχεται πιο κοντά σας». 

Βασίλης Παΐσιος

Πρόεδρος Δ.Σ.