“Μάθημα” παραγωγής ελληνικού γιαουρτιού σε ακόλουθους ξένων πρεσβειών

Ο γ.γ. Αγροτικής Ανάπτυξης στο νέο ΔΣ του Enterprise Greece
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του Οργανισμού ENTERPRISE GREECE, 22 εμπορικοί και οικονομικοί ακόλουθοι από ξένες πρεσβείες στην Ελλάδα, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της εταιρείας ΔΕΛΤΑ στον Αγ. Στέφανο Αττικής. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι ακόλουθοι των ξένων πρεσβειών συναντήθηκαν με στελέχη της εταιρείας, ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της και είδαν από κοντά τη διαδικασία παραγωγής του ελληνικού γιαουρτιού.

Τα μέλη, εμπορικοί και Οικονομικοί Ακόλουθοι εκτίμησαν ιδιαίτερα το υψηλό επίπεδο των εγκαταστάσεων της ΔΕΛΤΑ, τις αυστηρές προδιαγραφές και πρότυπα που εφαρμόζει στη λειτουργία της, ενώ αξιολόγησαν πολύ θετικά τα προϊόντα της.

-Διαφήμιση-
Corteva agriculture

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο πρόεδρος των εμπορικών ακολούθων και ακόλουθος της πρεσβείας του Καναδά, David Mallette, δήλωσε τα εξής: «Μετά την επίσκεψή μας στις εγκαταστάσεις της ΔΕΛΤΑ, τη γνωριμία μας με το προσωπικό και την περιήγηση στο εργοστάσιο παραγωγής, πιστεύω ότι οι συνάδελφοί μου και εγώ αποκτήσαμε μια ισχυρή άποψη του τι σημαίνει να είσαι ηγέτης στο χώρο των γαλακτοκομικών. Η ΔΕΛΤΑ έχει μια μακρά και σημαντική παράδοση στην Ελλάδα και της ευχόμαστε κάθε επιτυχία και συνέχεια στην επέκταση των δραστηριοτήτων της εκτός Ελλάδος. Περιμένουμε να δούμε όλο και περισσότερα από τα θρεπτικά, εύγευστα και υψηλής ποιότητας προϊόντα της στα Supermarkets των χωρών μας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

-Διαφήμιση-
συνεδριο αγροτεχνολογιας