Με κερδοφορία και αυξημένο τζίρο έκλεισε τη χρονιά η ΣΕΚΕ

Με κερδοφορία και αυξημένο τζίρο έκλεισε τη χρονιά η ΣΕΚΕ
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Αύξηση κύκλου εργασιών κατά 4 εκατ. ευρώ και ισχυρή κερδοφορία κατέγραψε την περίοδο 1/7/2105- 30/6/2016 η ΣΕΚΕ, όπως προκύπτει από τον ισολογισμό που ενέκρινε τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου η γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία που ανακοινώθηκαν:

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Ο κύκλος εργασιών της ΣΕΚΕ την περίοδο 1/7/2015- 30/6/2016 ανήλθε στο ποσό των 45.461.590,38 ευρώ και αυξήθηκαν κατά περίπου 4 εκατ. ευρώ σε σχέση με την αντίστοιχη δωδεκάμηνη περίοδο.

Τα μικτά κέρδη ανήλθαν σε 4.995.213,31,  τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε 867.679,06 και ο δείκτης EBITDA (Λειτουργικά κέρδη) διαμορφώθηκε  σε 9,76%.

Ο ισολογισμός επιβεβαιώνει τη θετική πορεία της ΣΕΚΕ , η οποία – παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στη χώρα – συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην εγχώρια και τη διεθνή καπνική αγορά και να ενισχύει περαιτέρω την ανταγωνιστικότητά της.

Σχολιάζοντας τα στοιχεία του ισολογισμού ο Πρόεδρος της ΣΕΚΕ Α.Ε. κ. Παναγιώτης Ταρενίδης , απευθυνόμενος στη γενική συνέλευση των μετόχων, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Ο ισολογισμός του 2016, ο οποίος είναι αποτέλεσμα σκληρής και μεθοδικής δουλειάς, επιβεβαιώνει ότι η ΣΕΚΕ πορεύεται με σίγουρα και σταθερά βήματα, ενισχύοντας συνεχώς την ανταγωνιστικότητά της και υλοποιώντας με επιτυχία σημαντικά βήματα επέκτασης εκτός Ελλάδος.

Σήμερα, η ΣΕΚΕ αποτελεί λαμπρό παράδειγμα μιας ιδιαίτερα υγιούς συνεταιριστικής επιχείρησης , με προοπτικές για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

Είναι η μεγαλύτερη καπνική εταιρία στην Ελλάδα και η δεύτερη μεγαλύτερη στα Βαλκάνια από απόψεως ποσοτήτων αγορών καπνού».

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress