Μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ η εταιρεία Tottis Pack

Μέλος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ η εταιρεία Tottis Pack
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Η εταιρεία Tottis Pack εντάχθηκε ως νέο μέλος στην Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αποτελεί ένωση δυναμικά αναπτυσσόμενων ελληνικών επιχειρήσεων που πλέον μετρά 40 μέλη και έχει ως σκοπό την προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας, καθώς και την ενημέρωση για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

Η Tottis Pack, μέλος των επιχειρήσεων TOTTIS, δραστηριοποιείται στην παραγωγή και εμπορία χάρτινης κυματοειδούς συσκευασίας για χρήση σε πρωτογενείς (displays, χαρτοτελάρα) και δευτερογενείς (βιομηχανικά χαρτοκιβώτια) συσκευασίες.

-Διαφήμιση-
Corteva agriculture

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 22.000 τ.μ., στη Βιομηχανική Περιοχή της Φλώρινας, η Tottis Pack λειτουργεί σύγχρονες γραμμές παραγωγής με δυνατότητες κάλυψης των αναγκών της αγοράς σε τύπους corrugated συσκευασίας άνω του 90% ενώ, από πλευράς ποσοτικής κάλυψης της αγοράς στο σύνολό της, ξεπερνά το 25%. Παράλληλα, η εταιρεία διατηρεί εξαγωγικό προσανατολισμό με έμφαση στις βαλκανικές χώρες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

-Διαφήμιση-
Αγροτική Καινοτομία - Γεωργικές Συμβουλές