Μέχρι 15/2 οι αιτήσεις για τα βραβεία IOOC KOTINOS 2018

Μέχρι 15/2 οι αιτήσεις για τα βραβεία IOOC KOTINOS 2018
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον η διαδικασία διεξαγωγής του 3ου Διαγωνισμού Ποιότητας για τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα «ΚΟΤΙΝΟΣ 2018», που διοργανώνει η Επιστημονική Λέσχη Ελαιολάδου «ΦΙΛΑΙΟΣ». Η προθεσμία συμμετοχής στο Διαγωνισμό λήγει στις 15/2/2018.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η απονομή των βραβείων στους νικητές θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια εκδήλωσης αφιερωμένης στην ποιότητα του ελαιολάδου, την οποία θα πραγματοποιήσει η «ΦΙΛΑΙΟΣ» την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων FOODEXPO GREECE 2018.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου:

Στην τελευταία στροφή βρίσκεται πλέον η διαδικασία διεξαγωγής του Διαγωνισμού Ποιότητας για τα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα «ΚΟΤΙΝΟΣ 2018», που διοργανώνει η Επιστημονική Λέσχη Ελαιολάδου «ΦΙΛΑΙΟΣ».

Ως γνωστό, ο Διαγωνισμός «ΚΟΤΙΝΟΣ 2018» περιλαμβάνει βραβεία και διακρίσεις για τρεις κατηγορίες εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων:

1. Εξαιρετικά Παρθένα Ελαιόλαδα ΠΟΠ-ΠΓΕ

2. Βιολογικά Εξαιρετικά Παρθένα Ελαιόλαδα

3. Εξαιρετικά Παρθένα Ελαιόλαδα (συμβατικής καλλιέργειας)

Καλούμε όλους τους τυποποιητές εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό διεκδικώντας ένα από τα βραβεία που θα χορηγηθούν στους νικητές.

 Η προθεσμία συμμετοχής στο Διαγωνισμό λήγει στις 15/2/2018.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Κανονισμό του Διαγωνισμού και την Αίτηση συμμετοχής μπορείτε να επισκεφθείτε το site της ΦΙΛΑΙΟΣ στη διεύθυνση στο τηλ.: 210 3238856 ή στο e-mail[email protected]

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress