Μέχρι τέλος του μήνα οι συμμετοχές στο Διαγωνισμό Ποιότητας Εξαιρετικών Παρθένων ελαιολάδων “KOTINOS 2019”

Μέχρι τέλος του μήνα οι συμμετοχές στο Διαγωνισμό Ποιότητας Εξαιρετικών Παρθένων ελαιολάδων “KOTINOS 2019”
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Έως τις 28 Φεβρουαρίου έχουν τη δυνατότητα τυποποιητές, έμποροι ελαιολάδου, ιδιώτες ή συνεταιρισμοί, οι οποίοι τυποποιούν εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο ΠΟΠ/ΠΓΕ, βιολογικό ή συμβατικής καλλιέργειας, να συμμετάσχουν στον πλέον αξιόπιστο Διαγωνισμό  Ελαιολάδου “ΚΟΤΙΝΟS 2019”.

Ο διαγωνισμός ποιότητας εξαιρετικά παρθένων τυποποιημένων ελαιολάδων διοργανώνεται από τη Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου «ΦΙΛΑΙΟΣ», για 4η συνεχή χρονιά, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΥΠΑΑΤ και του ΣΕΒΙΤΕΛ.

Με σκοπό την ανάδειξη, την προβολή και τη διάδοση της υψηλής ποιότητας του ελαιολάδου, η «ΦΙΛΑΙΟΣ» διοργανώνει το διαγωνισμό, στοχεύοντας στη στήριξη και ενθάρρυνση όλων κρίκων της αλυσίδας παραγωγής τυποποιημένου ελαιολάδου αλλά και των καταναλωτών και των επαγγελματιών της εστίασης να χρησιμοποιούν και να αναγνωρίζουν τα προϊόντα που διαθέτουν αυτή την ποιότητα.

Ο Διαγωνισμός ΚΟΤΙΝΟΣ διακρίνεται για τις διαδικασίες και τα κριτήρια που τηρούνται, σύμφωνα με τον πλέον καταξιωμένο διεθνώς Διαγωνισμό MARIO SOLINAS που διεξάγει το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιοκομίας, ενώ μέλη της επιτροπής είναι έμπειροι και καταξιωμένοι επιστημονικά και επαγγελματικά ειδικοί σε θέματα ελαιολάδου.

Η απονομή των βραβείων στους νικητές θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια εκδήλωσης αφιερωμένης στην ποιότητα του ελαιολάδου, την οποία θα διοργανώσει η «ΦΙΛΑΙΟΣ» την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, στο πλαίσιο της Διεθνούς  Έκθεσης Τροφίμων FOODEXPO GREECE 2019.

Χορηγοί επικοινωνίας Ύπαιθρος Χώρα και Ypaithros.gr

Δείτε ΕΔΩ το δελτίο τύπου

-Διαφήμιση-