Το τρακτέρ MF 7719 S της Massey Ferguson αναδείχθηκε «Machine of the Year»

Το τρακτέρ MF 7719 S της Massey Ferguson αναδείχθηκε «Machine of the Year»

Το τρακτέρ της Massey Ferguson MF 7719S των 190 ίππων αναδείχθηκε «Μηχάνημα της Χρονιάς 2019» (L Category) στην Έκθεση SIMA στο Παρίσι, κερδίζοντας την πρώτη θέση στην κατηγορία τρακτέρ μεσαίας ισχύος.

Ο Francesco Quaranta Αντιπρόεδρος Πωλήσεων, Μάρκετινγκ & Διαχείρισης Προϊόντων της Massey Ferguson EME, δήλωσε ενθουσιασμένος με τη σημαντική διάκριση που απέσπασε η Massey Ferguson. «Αυτό το βραβείο αποτελεί αναγνώριση της αφοσίωσής μας στη δημιουργία σύγχρονων, προσιτών και εύχρηστων τρακτέρ με τεχνολογίες που παρέχουν χειροπιαστά οφέλη στους πελάτες μας.

Είμαι εξαιρετικά περήφανος για όλη την ομάδα του Beauvais, από τα τμήματα μηχανολογίας και προμηθειών μέχρι τους τομείς παραγωγής, υπηρεσιών μάρκετινγκ και υποστήριξης πελατών. Πρόκειται για μία ομαδική προσπάθεια, όπου όλοι έχουν συμβάλλει σε αυτό το επίτευγμα» δήλωσε.

Το νέο MF 7719 S, που κατατάσσεται την κορυφή της Σειράς MF 7700 S μεσαίου πλαισίου, είναι η επιτομή αυτής της «καθαρής» σχεδιαστικής προσέγγισης, ενώ συμμορφώνεται και με τις νέες αυστηρές προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Stage V με σύστημα μετεπεξεργασίας καυσαερίων πλήρους διαφάνειας. Σχεδιασμένο με προδιαγραφές αντοχής ανάλογες του φυσιολογικού κύκλου ζωής ενός τρακτέρ, δεν χρειάζεται περαιτέρω αλλαγές.

«Όλοι οι κατασκευαστές οφείλουμε να συμμορφωνόμαστε με αυτούς τους κανονισμούς» εξηγεί ο κος Quaranta. «Εκείνο που κάνει τη διαφορά είναι με ποιο τρόπο πετυχαίνουμε κάτι τέτοιο. Στη Massey Ferguson αποφασίσαμε να εξελίξουμε ένα σύστημα που δεν έχει καμία αρνητική επίπτωση στη λειτουργία του μηχανήματος, διατηρώντας την εξαιρετική κατανάλωση καυσίμου και την απαράμιλλη ορατότητα.»

Με άριστη αναλογία ισχύος/βάρους και εντυπωσιακό μικτό βάρος οχήματος 14 τόνων, το ευέλικτο MF 7719 S είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των αγροτών και εργολάβων που παρακολουθούν τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Το MF 7719 S υιοθετεί νέα χαρακτηριστικά που αυξάνουν τις επιδόσεις του, όπως η οθόνη αφής Datatronic 5, η οποία όχι μόνον ελέγχει το τρακτέρ και παρέχει σύστημα αυτόματης πλοήγησης MF Auto Guide και αυτόματου ελέγχου διεύθυνσης, αλλά μπορεί και να ενσωματώνεται σε ένα ολοκληρωμένο τεχνολογικό αγροτικό πακέτο.

Ανταποκρινόμενη στην επιθυμία των πελατών για μέγιστη ελκτική πρόσφυση, η  Massey Ferguson προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής ελαστικών 20.8 R42 διαμέτρου 1,95m (διαθεσιμότητα από τον Ιούνιο του 2019).