Νέο αγροτικό σύλλογο δημιούργησαν οι αγρότες της Ημαθίας

Μείωση εκμεταλλεύσεων και αύξηση στρεμμάτων οπωροφόρων επιβεβαιώνει η ΕΛΣΤΑΤ
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Στην ίδρυση του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας, που σκοπό έχει, την διεκδίκηση με οργανωμένο και τεκμηριωμένο λόγο των δίκαιων αιτημάτων των παραγωγών , την προαγωγή και διασφάλιση των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του και των αγροτών, προχώρησαν οι παραγωγοί της Ημαθίας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Ημαθίας

-Διαφήμιση-
Corteva agriculture

«Σε έναν αγροτικό τομέα που νοσεί, με χιλιάδες αγροτικές οικογένειες της ελληνικής επικράτειας να βιώνουν έναν πραγματικό οικονομικό γολγοθά, κρίνεται περισσότερο από ποτέ άλλοτε επιτακτική η ανάγκη για συλλογικότητα, πολυφωνία αλλά κυρίως για ενότητα, έτσι ώστε να μπορεί ο Έλληνας αγρότης να ελπίζει και να οραματίζεται ένα καλύτερο αύριο.

Σε έναν νομό κατά κύριο λόγο αγροτικό, με 140.000 κατοίκους, και το Δήμο Βέροιας να έχει περίπου 70.000, η εκπροσώπηση των αγροτών απαιτεί δύσκολο και κοπιαστικό έργο.

Μετά από ώριμη και συγκροτημένη εσωτερική διεργασία, προχωρήσαμε στην ίδρυση ενός νέου αγροτικού Συλλόγου ο οποίος ως κύριο σκοπό του έχει, την διεκδίκηση με οργανωμένο και τεκμηριωμένο λόγο των δίκαιων αιτημάτων των παραγωγών , την προαγωγή και διασφάλιση των οικονομικών, κοινωνικών και επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του και των αγροτών ευρύτερα.

Για αυτό τον λόγο απευθύνουμε κάλεσμα και ζητούμε την στήριξη όλων των παραγωγών στη δύσκολη αυτή προσπάθεια μας».

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος : Βοργιάδης Χρήστος
Αντιπρόεδρος: Γκαλαϊτσης Δημήτριος
Γραμματέας: Παπαδημητρίου Ελένη
Ταμίας: Κολεσίδου Έφη
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Γαλανομάτης Γεώργιος 
Αναπληρωματικά Μέλη: Καπαγερίδης Γεώργιος & Κυριακίδης Δημήτριος

-Διαφήμιση-
συνεδριο αγροτεχνολογιας