Οι νέοι Αγρότες του 2009 στο δρόμο για τη δικαίωση

Μέχρι τις 16 Απριλίου οι αιτήσεις για τη 2η πρόσκληση Νέων Αγροτών
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.) «οι νέοι αγρότες του 2009 αρχίζουν τώρα να δικαιώνονται. Τη Δευτέρα 12/2 ξεκίνησε η πρώτη δίκη για το θέμα των νέων αγροτών 2009 οι οποίοι έχουν καταθέσει αγωγή εναντίον του δημοσίου για την αδικία που υπέστησαν, όταν το πριμ μειώθηκε στο μισό σε σχέση με το ποσό το οποίο καταγράφονταν στην πρόσκληση του υπουργείου.

Οι «αδικημένοι» νέοι αγρότες, παραβρέθηκαν στο δικαστήριο στο Μεσολόγγι για να συζητηθεί η υπόθεση τους για πρώτη φορά. Μολονότι η συγκεκριμένη δίκη αναβλήθηκε είμαστε σίγουροι ότι στις επόμενες που θα ακολουθήσουν σε όλη την Ελλάδα οι νέοι αγρότες θα δικαιωθούν.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Στην πρώτη αυτή φάση πρωτοστάτησε ο πρόεδρος της ένωσης νέων αγροτών Αιτωλοακαρνανίας Γρηγόρης Μετάνοιας με όλους τους συναδέλφους από την περιοχή και την αρωγή του προέδρου της ΠΕΝΑ Θ. Βασιλόπουλου .

Πιστεύουμε ότι με ενότητα και πνεύμα συνεργασίας θα κερδίσουμε και αυτή την υπόθεση. Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να συντονιστούν ώστε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί».

 

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress