Όμιλος Σαράντη: Η εξαγορά της πολωνικής Stella Pack έλαβε την έγκριση των Αρχών Ανταγωνισμού

Ο Όμιλος Σαράντη ανακοινώνει πως η εξαγορά της πολωνικής εταιρείας καταναλωτικών προϊόντων οικιακής χρήσης με την επωνυμία STELLA PACK S.A. από την 100% θυγατρική του Ομίλου στην Πολωνία, Sarantis Polska S.A., έλαβε τη σχετική έγκριση των αρμόδιων Αρχών Ανταγωνισμού της Πολωνίας και κατά συνέπεια ολοκλήρωσε τις εγκρίσεις στις χώρες δραστηριότητας της STELLA PACK.  Η ολοκλήρωση της εξαγοράς αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέχρι τον Ιανουάριο 2024.

Η εξαγορά της STELLA PACK ενισχύει την ηγετική θέση του Ομίλου Σαράντη στην πολωνική αγορά συνεισφέροντας στον περαιτέρω εμπλουτισμό ενός ήδη ισχυρού χαρτοφυλακίου προϊόντων,  ενώ αναμένεται να δώσει ώθηση στην περαιτέρω ανάπτυξη της κατηγορίας των καταναλωτικών προϊόντων οικιακής χρήσης, ενδυναμώνοντας το γεωγραφικό αποτύπωμα του Ομίλου στην περιοχή όπου δραστηριοποιείται.

Η STELLA PACK κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή και διανομή ειδών οικιακής χρήσης, με 25 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, ενώ συμβάλλει ενεργά στην κυκλική οικονομία, καθώς λειτουργεί μόνο με ανακυκλωμένο πλαστικό για την παραγωγή πλαστικής σακούλας και διαθέτει γραμμή διαχωρισμού απορριμμάτων που κατασκευάζει εσωτερικά δικό της ανακυκλωμένο πλαστικό καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες παραγωγής της.