Παπαστράτος: Νέα επένδυση στις εγκαταστάσεις του Ασπροπύργου

Σε νέα επένδυση, ύψους 25 εκατομ. ευρώ, προχώρησε η εταιρεία Παπαστράτος εγκαινιάζοντας στις 22 Απριλίου στις εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο επτά νέες γραμμές παραγωγής και μία υπερσύγχρονη μονάδα επεξεργασίας καπνού.

«Με τη συγκεκριμένη επένδυση το εργοστάσιο της Παπαστράτος μετατρέπεται σε εξαγωγικό κέντρο, καθώς το 60% της παραγωγής κατευθύνεται πλέον σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο, από τα Βαλκάνια και την Ευρώπη έως τη Σιγκαπούρη, το Μεξικό και την Ινδονησία» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία. «Πρόκειται για μια ακόμη κίνηση της Παπαστράτος που δίνει πολύπλευρη ώθηση στον κλάδο, ανοίγει δρόμους στα ελληνικά καπνά και αποδεικνύει για άλλη μία φορά την εμπιστοσύνη της εταιρίας στην ελληνική καπνοκαλλιέργεια».

Σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Στρατηγική μας επιλογή είναι να στηρίζουμε τη χώρα και να βοηθούμε την ανάπτυξη. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, έτσι ώστε το δοκιμασμένο “χαρμάνι” της επιτυχίας να οδηγήσει την Παπαστράτος και για τα επόμενα 85 χρόνια».