Παρών στις κινητοποιήσεις της Συντονιστικής την Τετάρτη δίνει η Ένωση Ιωαννίνων

Παρών στις κινητοποιήσεις της Συντονιστικής την Τετάρτη δίνει η Ένωση Ιωαννίνων

Να στηρίξουν και να πλαισιώσουν με την παρουσία τους το συλλαλητήριο που διοργάνωσε η συντονιστική επιτροπή αγώνα την Τετάρτη 1η Φλεβάρη καλεί τους παραγωγούς ο Γ.Α.Σ. Ιωαννίνων «Ένωση Αγροτών».

Πριν το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθούν δύο προσυγκεντρώσεις, μία στον κόμβο Ελεούσας  έξω από την Γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» και την άλλη στον κόμβο Ανατολής στο δρόμο Ιωαννίνων – Αθηνών έξω από το Πανηπειρωτικό στάδιο και ώρα 10 το πρωί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνεταιρισμού έχει ως εξής:

«O ΓΑΣ Ιωαννίνων «Ένωση Αγροτών» στηρίζει τους αγώνες των αγροκτηνοπτηνοτρόφων  και καλεί να στηρίξουν και  πλαισιώσουν με την παρουσία τους το συλλαλητήριο που διοργάνωσε η συντονιστική επιτροπή αγώνα την Τετάρτη 1η. Φλεβάρη , με προσυγκεντρώσεις μία στον κόμβο Ελεούσας  έξω από την Γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη» και την άλλη στον κόμβο Ανατολής στο δρόμο Ιωαννίνων – Αθηνών έξω από το Πανηπειρωτικό στάδιο και ώρα 10 το πρωί και  με πορεία με τα αγροτικά μας μηχανήματα  στην κεντρική συγκέντρωση έξω από την Περιφέρεια Ηπείρου.

Δεν πάει άλλο.

Η ελληνική αγροκτηνοτροφική παραγωγή συρρικνώνεται – εγκαταλείπεται.

Οι αγροκτηνοτρόφοι, από τα χρέη που τους ακολουθούν και από τα νέα δυσβάσταχτα φοροεισπραχτικά μέτρα που τους επιβάλλονται   θα μείνουν χωρίς σπίτια και εγκαταστάσεις και θα πάρουν των ομματιών τους.

Τα ξένα αγροκτηνοτροφικά προϊόντα θα κατακλείσουν τις αγορές της χώρας.

Η ακολουθούμενη επιβαλλόμενη αγροκτηνοτροφική πολιτική αν συνεχισθεί είναι εντεταλμένη.

Μπορεί να ανατραπεί. 

Και οι περίφημες διαπιστώσεις ότι η πρωτογενής παραγωγή θα φέρει την ανάπτυξη να γίνουν πραγματικότητα.

Όλοι μαζί όταν θέλουμε μπορούμε».