Παρουσία στην Κύπρο μέσω της Agrolab αποκτά ο όμιλος Ευθυμιάδη 

Παρουσία στην Κύπρο μέσω της Agrolab αποκτά ο όμιλος Ευθυμιάδη 
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Την πρώτη ολοκληρωμένη παρουσία του στο εξωτερικό αποκτά ο όμιλος Ευθυμιάδη μέσω της Agrolab Rds, εταιρείας που δραστηριοποιείται στον κλάδο εργαστηριακών αναλύσεων και η οποία δημιούργησε πρόσφατα ένα νέο εργαστηριακό φορέα στην Κύπρο, την Agrolab Rds Cyprus Ltd. 

Στρατηγικός συνεργάτης του ομίλου Ευθυμιάδη στο εγχείρημα αυτό είναι ο Κυπριακός όμιλος M.S.C. Latouros Investments Ltd.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

«Κινητήρια δύναμη για την ίδρυση της νέας αυτής εταιρείας αποτέλεσε η βαθιά πίστη των μετόχων της ότι, τόσο στην Κύπρο όσο και στην ευρύτερη περιοχή, οι κλάδοι της γεωργίας, της παραγωγής τροφίμων, της προστασίας του περιβάλλοντος, του τουρισμού, των ορυκτών και της παραγωγής φαρμακευτικών/παραφαρμακευτικών προϊόντων αποτελούν τους πλέον αναπτυξιακούς και υποσχόμενους κλάδους της οικονομίας», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε σχετική ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα εταιρεία ξεκίνησε ήδη να λειτουργεί από τις 2 Ιανουαρίου 2018. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ομίλου έχει ως εξής: 

«O Όμιλος REDESTOS – Efthymiadis Agrotechnology Group είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μια σημαντική επιχειρηματική εξέλιξη που πρόσφατα υλοποιήθηκε, στον κλάδο των Εργαστηριακών Αναλύσεων. H AGROLAB RDS, εταιρεία μέλος του Ομίλου, επεκτείνεται περαιτέρω στο εξωτερικό. 

Στο πλαίσιο της αναπτυξιακής πολιτικής του Ομίλου REDESTOS – Efthymiadis Agrotechnology Group, ο εργαστηριακός κλάδος του Ομίλου αποφάσισε να επενδύσει στην Κύπρο, επιτυγχάνοντας  την πρώτη,  ολοκληρωμένη και  με πλήρεις εργαστηριακές εγκαταστάσεις παρουσία του σε άλλη χώρα, δημιουργώντας έτσι τον Όμιλο Εργαστηρίων AGROLAB RDS.

Το  εγχείρημα αυτό αποτελεί  απόρροια της μεγάλης ανάπτυξης που πέτυχε η ελληνική εταιρία AGROLAB RDS τα τελευταία χρόνια στο εξωτερικό και ειδικότερα στις χώρες των Βαλκανίων και της Κύπρου.

Σε συνεργασία με τον εργαστηριακό κλάδο του Κυπριακού Ομίλου εταιριών  M.S.C. LATOUROS Investments Ltd, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και προχωρούμε στη δημιουργία ενός νέου εργαστηριακού φορέα, την AGROLAB RDS Cyprus Ltd, με την AGROLAB RDS να κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Η λειτουργία της νέας εταιρίας ξεκίνησε ήδη από τις 02/01/2018.

Κινητήρια δύναμη για την ίδρυση της νέας αυτής εταιρείας αποτέλεσε η βαθιά πίστη των μετόχων της ότι, τόσο στην Κύπρο όσο και στην ευρύτερη περιοχή, οι κλάδοι της γεωργίας, της παραγωγής τροφίμων, της προστασίας του περιβάλλοντος, του τουρισμού, των ορυκτών και της παραγωγής φαρμακευτικών/παραφαρμακευτικών προϊόντων αποτελούν τους πλέον αναπτυξιακούς και υποσχόμενους κλάδους της οικονομίας.

Οραματιστήκαν και δημιούργησαν ένα νέο δυναμικό σχήμα, με δραστηριότητες εντός και εκτός Κύπρου. Ένα σχήμα με πολυάριθμο και απόλυτα εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό και με τις πιο σύγχρονες εργαστηριακές εγκαταστάσεις 1.000τμ στην Βιομηχανική Περιοχή Λευκωσίας.

Η νέα εταιρία θα πορευτεί βασιζόμενη στις πάγιες αρχές της μητρικής, δηλαδή στην τεχνική επάρκεια, στην ποιότητα, στην ταχύτητα και στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και υποστήριξη των συνεργατών της.

Η βαθιά γνώση των κανόνων της ορθής και συνεπούς επιχειρηματικής πρακτικής που διαθέτουν οι Όμιλοι που συμμετέχουν, διασφαλίζει την επιτυχία της πρωτοβουλίας. 

Πιστεύουμε ότι η προσθήκη της νέας δραστηριότητας στο «άρμα» της AGROLAB RDS θα δημιουργήσει συνέργειες με θετικά αποτελέσματα για τις ίδιες τις εταιρίες, για τους συνεργάτες τους, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή δραστηριοποίησής τους».

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress