Παρουσίαση πανεπιστημίων των ΗΠΑ στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Εκδήλωση “Country & Western BBQ” της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Την Αμερικανική Γεωργική Σχολή επέλεξαν τέσσερα μεγάλα πανεπιστήμια των ΗΠΑ για να παρουσιάσουν τις δομές τους. Αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα και το ειδικό κύρος της, εκπρόσωποι των: The University of Pennsylvania, Davidson College, The University of Richmond και Wellesley College, θα επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις της Σχολής και θα κάνουν παρουσιάσεις σε γονείς, εκπαιδευτικούς και υποψήφιους προπτυχιακούς φοιτητές.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 19:30 στην αίθουσα Seth Frank της Σπουδαστικής Εστίας Aliki Perroti, στελέχη των Τμημάτων Εγγραφών των τεσσάρων Αμερικανικών Πανεπιστημίων θα απαντήσουν στις ερωτήσεις των παραβρισκόμενων και θα αναλύσουν θέματα ειδικού ενδιαφέροντος για υποψήφιους προπτυχιακούς φοιτητές όπως: ακαδημαϊκά προγράμματα, πολιτικές εισδοχής, φοιτητική ζωή, κόστος και προγράμματα υποτροφιών και οικονομικής βοήθειας.

Η εκδήλωση αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών νέων που προγραμματίζουν ακαδημαϊκές σπουδές στις ΗΠΑ και παράλληλα αποτελεί «ψήφο εμπιστοσύνης» μεγάλων ξένων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων προς το έργο και την προσφορά της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

-Διαφήμιση-