-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Πόλο έλξης για πλήθος κόσμου, από την πρώτη κιόλας ημέρα, αποτέλεσε το μοναδικό Φεστιβάλ Τουρισμού και Γαστρονομίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με τίτλο “Θα τα κάνουμε… Θάλασσα” που πραγματοποιείται από την Παρασκευή 11 έως και το Σάββατο 12 Μαΐου 2018, από τις 09.00 έως τις 21.00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Μετρό Συντάγματος. 

Το παρόν στα εγκαίνια της έκθεσης έδωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος συνομίλησε τόσο με τους 26 εκθέτες όσο και με τους επισκέπτες του φεστιβάλ.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Προϊόντα από την Εύβοια, τη Βοιωτία, τη Φθιώτιδα, την Ευρυτανία και τη Φωκίδα πλημμύρισαν τον σταθμό του μετρό με τους επισκέπτες να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία. Ελιές Αμφίσσης, τσίπουρο, κρασί, ελαιόλαδο, μέλι και προϊόντα μελιού, τσάι και βότανα, αλλά και πιο ευφάνταστα όπως μαρμελάδες, chutney κρεμμυδιού και σύκου, μπαλσάμικο και λικέρ από ρόδι,  προϊόντα από σύκο, μπάρες δημητριακών, ζυμαρικά και σοκολατάκια από μανιτάρια και σαπούνια σε σχήμα κέικ και καλλυντικά ήταν μόνο μερικά από αυτά.

Όπως μας ενημέρωσαν ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Εξωστρέφειας του Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ) της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Θέμης Χειμάρας αλλά και τα στελέχη του κέντρου, κ. Νίκος Αγγελακόπουλος και κ. Πέτρος Γίγας που συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί το 1ο αυτό φεστιβάλ τουρισμού και γαστρονομίας σκοπός είναι να «προωθηθεί η προσπάθεια μικρών και μεσαίων παραγωγών αλλά και ο τουρισμός της περιφέρειας». 

 

Επίσης, προσπάθεια για γνωριμία των Αθηναίων με τα αξιοθέατα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας γίνεται και μέσω των διαφημιστικών αυτοκόλλητων στους συρμούς του μετρό, πρόεσθεσε η ομάδα του ΚΥΕ στο ypaithros.gr

Το φεστιβάλ θα έχει ανοιχτές τις πύλες του στο κοινό και αύριο Σάββατο 11/5 από τις 9:00 π.μ έως τις 21:00 μ.μ οπότε σπεύσατε!

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress