Πλήρης εξαγορά του εργοστασίου της Πάτρας από την Compo Expert Ελλάς

Σημαντική επένδυση από την Compo Expert Eλλάς συνιστά η ολοκλήρωση της εξαγοράς του εργοστασίου στην Πάτρα που, σε συνδυασμό με τον επιπλέον χώρο στη Βιομηχανική Ζώνη που αποκτήθηκε πρόσφατα, δημιουργούν έναν ισχυρό παραγωγικό κόμβο του γκρουπ στη χώρα μας.

Όπως αναφέρει σε σχετική δήλωσή του ο  Regional Manager ΕΜΕΑ (Europe, Middle East & Africa) του Compo Expert Group, Παναγιώτης Χαμακιώτης, η κίνηση αυτή «θα επιταχύνει τη μεγάλη δυναμική στη λειτουργία μας και θα στηρίξει περαιτέρω την ανάπτυξη της εταιρείας που επιτυγχάνεται σταθερά όλα τα τελευταία χρόνια».

Σύμφωνα με το διαδικτυακό τόπο του γκρουπ, oι εγκαταστάσεις στην Πάτρα εκτείνονταν σε περίπου 18.300 τετραγωνικά μέτρα, προσφέροντας μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης και δυνατότητες για περαιτέρω επέκταση. Σε αυτές η Compo Expert σταθεροποιεί, επεξεργάζεται, συσκευάζει και αποθηκεύει λιπάσματα για την εγχώρια ελληνική αγορά και τις αγορές των Βαλκανίων. Στρατηγικό πλεονέκτημα αποτελεί επίσης η εγγύτητα στο λιμάνι της Πάτρας, ένα από τα μεγαλύτερα της Ελλάδας που δίνει τη δυνατότητα στον όμιλο να παραλαμβάνει προϊόντα χύδην.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Χαμακιώτη έχει ως εξής:

«Με την ολοκλήρωση της εξαγοράς του εργοστασίου της Πάτρας με τον επιπλέον χώρο στη Βιομηχανική Ζώνη που πρόσφατα αποκτήσαμε, έχουμε υλοποιήσει για άλλη μια φορά τη δέσμευσή μας για μεγιστοποίηση της αξίας και των υπηρεσιών προς τους συνεργάτες μας και συνεχίζουμε να επενδύουμε σημαντικά και με πράξεις στην χώρα μας!

Αυτή η στρατηγική επιβεβαιώνει την αξία και φιλοσοφία της COMPO EXPERT να είναι πάντα ένα βήμα πιο μπροστά και στην κορυφή των καινοτόμων του κλάδου μας. Αυτό το πνεύμα καινοτομίας είναι στο DNA μας και το νέο εργοστάσιο του Ομίλου θα δημιουργήσει πραγματικά οφέλη και μακροπρόθεσμη αξία για τους πελάτες, τους μετόχους και τους υπαλλήλους μας.

Ειδικά για τους πελάτες μας στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή, αυτή η νέα εξαγορά θα επιταχύνει τη μεγάλη δυναμική στη λειτουργία μας και θα στηρίξει περαιτέρω την ανάπτυξη της εταιρείας που επιτυγχάνεται σταθερά όλα τα τελευταία χρόνια.

Αυτή η στρατηγική κίνηση θα προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες στους υπάρχοντες αλλά και στους νέους πελάτες μας, καθώς θα είμαστε σε ισχυρότερη θέση να παρέχουμε ανταγωνιστικές υπηρεσίες και να επενδύσουμε σε προηγμένες τεχνολογίες για την ανάπτυξη καινοτόμων και ποιοτικών προϊόντων στο εργοστάσιο.

Το επόμενο βήμα είναι η περαιτέρω αναβάθμιση του εργοστασίου και η αναμόρφωση της παραγωγικής διαδικασίας σε κλίμακα και με νέες επενδύσεις για την περαιτέρω βελτίωση της παραγωγικότητας και της ποιότητας μας.

Με λίγα λόγια, είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτή την εξέλιξη και πιστεύω ότι το εργοστάσιο της Πάτρας θα αποτελέσει έναν ακόμη ισχυρό πυλώνα στην κουλτούρα της εταιρείας.

Είναι πραγματικά εκπληκτικό να βλέπουμε την μεγάλη αποδοχή από τους συνεργάτες μας για αυτά που κάνουμε και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους, για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη τους».