Πλήθος πιστών στον εορτασμό του πολιούχου Ελεούσας Αγίου Γεωργίου

Πλήθος πιστών στον εορτασμό του πολιούχου Ελεούσας Αγίου Γεωργίου
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Με τη δέουσα λαμπρότητα και θρησκευτική κατάνυξη, παρουσία πλήθους πιστών  γιορτάστηκε και φέτος ο πολιούχος Αγ. Γεώργιος της Δ.Κ. Ελεούσας του Δήμου Ζίτσας τη Δευτέρα 23 Απριλίου.

Με επίκεντρο τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγ. Γεωργίου το απόγευμα της Κυριακής εψάλη πανηγυρικός εσπερινός ενώ ανήμερα του εορτασμού τελέσθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία και ακολούθως στον προαύλιο χώρο του Ναού έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

 Στις λατρευτικές θρησκευτικές εκδηλώσεις παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ζίτσας, Αντιδήμαρχοι, οι επικεφαλής παρατάξεων της αντιπολίτευσης, Αντιπεριφερειάρχες, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι της 8ης ταξιαρχίας της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, καθώς και πλήθος κόσμου.       

Οι εκδηλώσεις με την παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Ζίτσας που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο παράλληλα με το λατρευτικό πρόγραμμα του Πολιούχου, φέτος λόγω ενός απρόσμενου θλιβερού γεγονότος που συνέβη την περασμένη Παρασκευή (20/04/2018) ματαιώθηκαν με ομόφωνη απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ελεούσας.  

Να σημειωθεί ότι εκατοντάδες πιστοί συμμετείχαν σε ανάλογες λατρευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε πανηγυρίζοντες Ναούς στις Τ.Κ. Κάτω Λαψίστας, Βαγενητίου και Ζαλόγγου του Δήμου Ζίτσας. 

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress