Προαποφασισμένες –στα περσινά επίπεδα– τιμές στο παζάρι Δράμας

Προαποφασισμένες –στα περσινά επίπεδα– τιμές στο παζάρι Δράμας
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Οι έμποροι εμφανίστηκαν αποφασισμένοι να δώσουν συγκεκριμένες τιμές, για μια ακόμη χρονιά, στο παραδοσιακό παζάρι της Δράμας που έγινε την Πέμπτη 29/3 δείχνοντας την τάση των τιμών των αμνοεριφίων.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Δράμας Γιάννη Κιτσουκάκη για τα αρνιά έδωσαν 4,5 ευρώ και για τα κατσίκα από 4,70 έως 5 ευρώ, τιμές που κινήθηκαν στα περσινά επίπεδα. «Για μια ακόμη φορά δεν έγινε παζάρι, απλά ανακοίνωσαν τις τιμές που είναι κάτω από την τιμή παραγωγού», αναφέρει χαρακτηριστικά. Τονίζει ότι περίμεναν καλύτερες τιμές για να μπορέσουν ν’ ανακάμψουν, καθώς το γάλα πήρε την κατηφόρα. Στο παζάρι συμμετείχαν περίπου 180-200 κτηνοτρόφοι για τους οποίους ο κ. Κιτσουκάκης αναφέρει ότι κάποιοι ήρθαν να εξετάσουν τι επικρατεί, ανεξάρτητα από το εάν έχουν διαθεσιμότητα σε αμνοερίφια ή όχι.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Στο σφαγείο του Αγίου Αθανασίου Δράμας ήδη σφάζονται τα ζώα με τις συγκεκριμένες τιμές. Κάποιοι κτηνοτρόφοι θα επιλέξουν για μια ακόμη χρονιά να μην πουλήσουν στοχεύοντας σε καλύτερη τιμή, την οποία ο ίδιος δεν αποκλείει να δώσουν οι έμποροι στην περίπτωση που δεν καταφέρουν να καλύψουν τις παραγγελίες τους, από αλυσίδες μάρκετ και κρεοπωλεία.

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress