Πρόγραμμα ποιοτικού βάμβακος με Bayer, Ανδριώτη, Greenco και Σπύρου από ΕΑΣ Τρικάλων

Πρόγραμμα ποιοτικού βάμβακος με Bayer, Ανδριώτη, Greenco και Σπύρου από ΕΑΣ Τρικάλων
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Κάλεσμα στους βαμβακοπαραγωγούς να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα ποιοτικής αναβάθμισης που «τρέχει» σε συνεργασία με τέσσερις εταιρείες απευθύνει η ΕΑΣ Τρικάλων.

Το πρότζεκτ υλοποιείται, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, σε συνεργασία με τις Bayer- FiberMax,  Deltapine Ανδριώτης Α.Ε., Greenco – hersi και Σπύρου – Ελπίδα.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Όσοι βαμβακοπαραγωγοί θα σπείρουν ή έσπειραν ήδη ποικιλίες βαμβακιού των ως άνω εταιρειών καλούνται να προσέλθουν στα κεντρικά γραφεία της Ένωσης, στο 6ο χλμ Τρικάλων – Λάρισας, στο Μεγαλοχώρι, προκειμένου να ενταχθούν στο νέο πρόγραμμα και να τύχουν επιπλέον τιμής κατά την παράδοση του προϊόντος τους  στα ενωσιακά εκκοκκιστήρια.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις τον περασμένο Απρίλιο, πιστώθηκαν στους λογαριασμούς των βαμβακοπαραγωγών που  παρέδωσαν το βαμβάκι τους στα ενωσιακά εκκοκκιστήρια και μετείχαν στο πρόγραμμα «Πιστοποίηση FiberMax με Βιώσιμες Γεωργικές Πρακτικές» της  Bayer, 2,5 λεπτά το κιλό επιπρόσθετα από την αρχική τιμή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα ποιοτικής αναβάθμισης του βαμβακιού και αιτήσεις συμμετοχής σ’ αυτά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο συγκρότημα του εκκοκκιστηρίου στο 6ο χιλιόμετρο Τρικάλων – Λάρισας.

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress