Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υποδέχεται την Cretan Mill

Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υποδέχεται την Cretan Mill
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Η ελληνική επιχείρηση «Cretan Mill SA by Almpantakis family» αποτελεί το νεότερο μέλος της πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» στην οποία συμμετέχουν δυναμικά αναπτυσσόμενες ελληνικές επιχειρήσεις με έδρα και δραστηριότητα στην Ελλάδα.

Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ υποδέχεται την Cretan Mill

-Διαφήμιση-

Η «Cretan Mill SA by Almpantakis family», λειτουργεί σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις έκθλιψης ελαιόκαρπου, τυποποίησης και αποθήκευσης ελαιολάδου, με συστήματα διασφάλισης ποιότητας ISO 22000, IFS και BRC. Διαθέτει μια μεγάλη σειρά παρθένων, εξαιρετικά παρθένων, βιολογικών και αρωματικών ελαιολάδων, σε πολλά διαφορετικά δοχεία και μεγέθη, στην ελληνική αγορά και σε πολλές αγορές του εξωτερικού.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, ως νέο μέλος της πρωτοβουλίας και πρώτη εταιρεία-μέλος με έδρα το νησί της Κρήτης, η Cretan Mill ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο την αποστολή της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στην προώθηση και στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Παράλληλα, φέρνει ένα βήμα πιο κοντά την πρωτοβουλία στη δημιουργία ενός εκτεταμένου δικτύου ουσιαστικής και εποικοδομητικής συνεργασίας μεταξύ των ελληνικών επιχειρήσεων που έχουν επιλέξει υπεύθυνα να διατηρήσουν το τρίπτυχο παραγωγή́, βάση και ιδιοκτησία στη χώρα, συνεισφέροντας καθημερινά στην προσπάθεια δημιουργίας μιας βιώσιμης ελληνικής οικονομίας.

ΑΠΕ ΜΠΕ

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki