Πρώτη έκθεση «Gourmet Olive Exhibition» στην Θεσσαλονίκη

Πρώτη έκθεση «Gourmet Olive Exhibition» στην Θεσσαλονίκη

Στην Θεσσαλονίκη ανοίγει τις πύλες της, στις 20, 21 και 22 Μαΐου, η πρώτη έκθεση «Gourmet Olive Exhibition», για την προώθηση εκλεκτών προϊόντων ελαιολάδου, ελιάς, προϊόντων delicatessen, αρωματικών φυτών και βοτάνων, αρτυμάτων και προϊόντων προσωπικής περιποίησης.

Η Gourmet Olive Exhibition, που θα φιλοξενηθεί στο «Lab’Attoir», στα Παλιά Σφαγεία, διοργανώνεται με την αιγίδα και την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης και του ΣΕΒΕ καθώς και με την υποστήριξη της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής και της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Επιτραπέζιας Ελιάς (ΔΟΕΠΕΛ).

Οι επισκέπτες της Έκθεσης, επαγγελματίες και καταναλωτές από το εξωτερικό και την Ελλάδα, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα εξαιρετικά gourmet τριήμερο, γνωρίζοντας τα αποκλειστικά ποιοτικά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου, ελιάς, προϊόντων delicatessen, αρωματικών φυτών και βοτάνων, καθώς και προϊόντων προσωπικής περιποίησης με βάση το ελαιόλαδο.
 
Παράλληλα οι διοργανωτές, με γνώμονα το ελαιόλαδο, τα προϊόντα της ελληνικής γης και την ελληνική διατροφή, έχουν ετοιμάσει ένα ιδιαίτερα πλούσιο πρόγραμμα, με επιστημονική ημερίδα, bar γευσιγνωσίας ελαιολάδου και ελιών, σεμινάρια, μαγειρικές επιδείξεις και βραβεία κοινού.
 
Γνωστές προσωπικότητες του χώρου, αλλά και από τη γαστρονομία και τον πολιτισμό γενικότερα, στηρίζουν με την παρουσία τους την Έκθεση και το παράλληλο πρόγραμμά της.

Η συμβολική είσοδος των 5 ευρώ στην έκθεση για τη μία ημέρα, ή των 12 ευρώ και για τις τρεις, συμπεριλαμβάνει τη δυνατότητα συμμετοχής σε όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις.

Στόχος της Gourmet Olive Exhibition είναι να εδραιωθεί ως η σημαντικότερη ελαιοκεντρική εμπορική έκθεση στην περιοχή προσφέροντας προστιθέμενη αξία στους παραγωγούς και στα προϊόντα που συμμετέχουν, ενημερώνοντας και εκπαιδεύοντας παράλληλα το κοινό, επαγγελματίες και καταναλωτές.

Για περισσότερες πληροφορίες στο www.gourmetoliveexhibition.com.