Δελτίο Τύπου ΣΑΣΟΕΕ: Οι “Λασπολόγοι” θα μας βρουν απέναντί τους

Σε Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Σύνδεσμος Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων και Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΑΣΟΕΕ) την Κυριακή 11/08/2019 τονίζει πως:

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΑΣΟΕΕ, λαμβάνοντας υπόψη δημοσιεύματα τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας σε εφημερίδα και site του αγροτικού χώρου και «λασπολογούν» τον πρώην γενικό γραμματέα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και πρόεδρο του εποπτικού συμβουλίου του ΣΑΣΟΕΕ κ. Κωνσταντίνο Σκιαδά, δηλώνει ομόφωνα ότι στηρίζει ανεπιφύλακτα το διακεκριμένο μέλος του.

Ο ΣΑΣΟΕΕ γνωρίζει και εκτιμά ιδιαίτερα – όπως άλλωστε και ολόκληρος ο αγροτικός κόσμος της χώρας και οι υπηρεσιακοί παράγοντες του ΥΠΑΑΤ – την 45χρονη επαγγελματική και επιστημονική του θητεία, καθώς και την προσφορά του στο συνεταιριστικό κίνημα, στην αυτοδιοίκηση και σε κυβερνητικές θέσεις με εντιμότητα και αποτελεσματικότητα.

Οι… παροικούντες την Ιερουσαλήμ ωστόσο, γνωρίζουν πολύ καλά ότι, οι γνωστοί «λασπολόγοι», τους τελευταίους μήνες έχουν επιδοθεί σε «αήθεις» επιθέσεις εναντίον διάφορων μελών του ΣΑΣΟΕΕ, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα ανθρώπων οι οποίοι «λυμαίνονταν» για δεκαετίες κοινοτικούς και εθνικούς πόρους που κατευθύνονταν στην αγροτική οικονομία.

Οι εποχές αυτές όμως έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και ο ΣΑΣΟΕΕ είναι αποφασισμένος να στραφεί με κάθε νόμιμο μέσο εναντίον των «λασπολόγων».