Σε αναμμένα κάρβουνα οι αγρότες για συνδεδεμένες και ενστάσεις Βασικής – Πρασινίσματος

Πληρώθηκε η εξισωτική αποζημίωση. Επιβεβαίωση της «ΥΧ»
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Τις ημέρες μετρούν αγρότες και κτηνοτρόφοι από όλη τη χώρα καθώς πλησιάζουμε στις 22 του Ιουλίου όπου όπως έγραψε πρώτη η «ΥΧ» αναμένεται να ξεκινήσουν οι πιστώσεις για μια σειρά πληρωμών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας αλλά και πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης οι πληρωμές που έχουν «δέσει» για το Ιούλιου αφορούν συνδεδεμένες ενισχύσεις (σποροπαραγωγς, το βόειο κρέας, το πρόβειο και το αίγειο κρέας), αλλά και τα υπόλοιπα από τις ενστάσεις και διορθώσεις για Βασική Ενίσχυση και Πρασίνισμα.

-Διαφήμιση-

Σύμφωνα μάλιστα με νεότερες πληροφορίες μετά την υπογραφή της υπουργικής απόφασης για τα βοοειδή, που καθορίστηκε στα 171,8 € ανά επιλέξιμο θηλυκό, αναμένεται εντός των ημερών και η αντίστοιχη απόφαση για τα αιγοπρόβατα. Η συνδεδεμένη ενίσχυση για τα αιγοπρόβατα στις ορεινές περιοχές θα είναι περί τα 7,5 ευρώ ανά επιλέξιμο ζώο, ενώ για τις πεδινές η τιμή θα είναι 5 ευρώ ανά επιλέξιμο ζώο.

Σε ότι αφορά την Εξισωτική Αποζημίωση του 2015, ισχύσει ακόμα όσα είχε γράψει η «ΥΧ» ότι θα καταβληθεί πριν τις 15 Αυγούστου.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki