Σενάρια μίνι ανασχηματισμού λόγω  παραίτησης Παπαδημητρίου

Σενάρια μίνι ανασχηματισμού λόγω  παραίτησης Παπαδημητρίου
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Σενάρια μίνι ανασχηματισμού βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μετά την παραίτηση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, Ράνιας Αντωνοπούλου και του συζύγου της Δήμου Παπαδημητρίου, ο οποίος ήταν υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης της κυβέρνησης. Παρά το γεγονός ότι υπήρχαν φήμες ότι ο κ.Παπαδημητρίου μετακινείται στη θέση κεντρικού τραπεζίτη το τελευταίο διάστημα, το θέμα της επιδότησης ενοικίου των 12.000 ευρώ και εν μέσω διερεύνησης του σκανδάλου της Novartis, για την κυβέρνηση και τον ίδιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, που είχε σηκώσει τη σημαία κατά της διαφθοράς η παραίτησή τους θεωρείτο μονόδρομος.

Από την άλλη πλευρά, όμως, υπήρχε και μία άλλη εξέλιξη, στο κυβερνητικό μέτωπο, διότι οι Οικολόγοι που μετέχουν στο κυβερνητικό και κοινοβουλευτικό σχήμα, δήλωσαν ξεκάθαρα στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής ότι δεν θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο Σταθάκη για τη διερεύνηση για τους υδρογονάνθρακες, για περιβαλλοντικούς λόγους. Την ίδια στιγμή έχει χηρέψει και η θέση του υφυπουργού Παιδείας, Κώστα Ζουράρι μετά την απομάκρυνσή του λόγω των δηλώσεών του, για τις ποδοσφαιρικές ομάδες.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός έχει δεχτεί από καιρό εισηγήσεις για αλλαγές σε διάφορα πόστα, ανάμεσα στα οποία και το Αγροτικό, που δεν «τρέχουν» και έχει γίνει δέκτης αλλεπάλληλων παραπόνων από βουλευτές και εκπροσώπους φορέων, για ανικανότητα, κωλυσιεργία ή και ηθελημένη αδιαφορία. Ταυτόχρονα υπάρχει και το θέμα και των εσωκομματικών και ενδοκυβερνητικών ισορροπιών αλλά και των κρίσιμων υπουργείων, που έχουν άμεση σχέση με τους Θεσμούς. 

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress