Σφοδρή σύγκρουση στη Βουλή με φόντο Noor1 και τρομοκρατία

Ανέπαφο το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης από τον μίνι ανασχηματισμό
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Έντονοι διαξιφισμοί, λεκτικές αψιμαχίες και σφοδρές αντιπαραθέσεις με φόντο την οικονομία και την τρομοκρατία, εξελίχθηκαν μέσα στο Κοινοβούλιο, με αφορμή τη συζήτηση προ Ημερησίας Διατάξεως για την οικονομία και τα αποτελέσματα του Eurogroup αλλά και την υπόθεση του καραβιού με τα ναρκωτικά.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης πολλές φορές ήρθαν σε αντιπαράθεση ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ αιχμηρή γλώσσα χρησιμοποίησαν και οι υπόλοιποι αρχηγοί της αντιπολίτευσης, που ξιφούλκησαν και κατά της κυβέρνησης και κατά της μείζονος αντιπολίτευσης. Έντονη ήταν και η παρέμβαση του Πάνου Καμμένου, ο οποίος μίλησε για το καράβι με τα ναρκωτικά Noor1.

-Διαφήμιση-

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στη βελτίωση των οικονομικών μεγεθών και απάντησε στις αιτιάσεις της αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι βελτιώθηκαν και οι έλεγχοι. Σημείωσε μεταξύ άλλων ότι την περίοδο 2013-14 οι έλεγχοι για την κατηγορία παραβάσεις καυσίμων και καπνικών προϊόντων ήταν 219,239 εκ. ευρώ, όταν από 1/1/2015 έως Μάιο του 2017, ανήλθε σε 711,763 εκ. ευρώ και κατηγόρησε την κυβέρνηση για «μπακαλίστικη λογική», διότι ενώ οι αγορές είδαν θετικά τις αποφάσεις του Eurogroup. Ο πρωθυπουργός υποστήριξε ότι επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αυξήθηκαν τα κονδύλια για την έρευνα, με στόχο να παραμείνουν εδώ οι νέοι επιστήμονες (μέσω ΕΛΙΔΕΚ) ή και να επιστρέψουν στη χώρα. Κατηγόρησε τον κ.Μητσοτάκη ότι ψαρεύει στα θολά νερά της ακροδεξιάς με συνέντευξη, που έδωσε σε ξένο μέσο και κάλεσε  τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να καταδικάσει και την ακροδεξιά βία.

«Αιδώς Αργείοι», ανέφερε ο  αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε τον πρωθυπουργό για εξεταστική επιτροπή κατά Πάνου Καμμένου, με το ερώτημα της εμπλοκής στην υπόθεση του καραβιού Noor1 αλλά ο πρωθυπουργός παρέπεμψε για το ζήτημα αυτό στην ελληνική δικαιοσύνη

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki