Συμπαραστάτης του επιχειρηματία στη Βόρεια Ελλάδα η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

A. Τζιτζικώστας: 133 εκ. ευρώ από το ΕΣΠΑ της ΠΚΜ για την επιχειρηματικότητα
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Την ερχόμενη Δευτέρα 18/7 κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας προχωρούν οι διαδικασίες για τον Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης,  όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας , Απόστολος Τζιτζικώστας μιλώντας στην αρμόδια Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής.

Πρόκειται για ένα θεσμό ιδιαίτερα σημαντικό, ο οποίος όμως, επειδή θέλει διευρυμένες παραταξιακές ή κομματικές συναινέσεις και δεν έχει καταφέρει να προχωρήσει σε όλες τις περιοχές, όπου υπάρχει και Συμπαραστάτης του Δημότη, ειδικά για τις καθυστερήσεις που συμβαίνουν συχνά – πυκνά σε θέματα αδειοδοτήσεων κ.ά.

-Διαφήμιση-

Ο κ.Τζιτζικώστας ανέφερε ότι η Κεντρική Μακεδονία βασίζεται οικονομικά, στον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό. Τόνισε πως δημιουργείται για πρώτη φορά ειδική αυτοτελής διεύθυνση, με one stop shop για την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ενώ σημείωσε πως θα υπάρξει ειδικό τμήμα για την προβολή των αγροτικών προϊόντων.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας σε ένα μήνα από σήμερα αναμένεται να υπάρξει μεταφορά στο νέο κτήριο της Περιφέρειας, που θα μειώσει και τα κόστη, λόγω των ενοικίων, που πληρώνει αυτή τη στιγμή, για στέγη.

Άννα Στεργίου 

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki