Αυτό το άρθρο είναι 96 μηνών

Σημαντική βράβευση για την Παπαστράτος

11/07/2016
2' διάβασμα
simantiki-vravefsi-gia-tin-papastratos-41690

Πρώτη στις λίστα των 20 Πιο Αξιοθαύμαστων Εταιρειών της Ελλάδας στη λίστα Fortune Most Admired Companies in Greece 2016 αναδείχθηκε η καπνοβιομηχανία Παπαστράτος.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για την εταιρεία που αναγνωρίζει και επιβραβεύει το πολυετές έργο της καθώς και την συνεισφορά της στην Ελληνική επιχειρηματικότητα.

«Με γνώμονα την καινοτομία που χαρακτηρίζει τις πρακτικές της αλλά και την ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων της, ο επιχειρηματικός κόσμος ανέδειξε την Παπαστράτος  ως την  ΠΙΟ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Στην διάκριση αυτή συνέβαλαν ακόμα η διοίκηση  του ανθρώπινου δυναμικού, των εταιρικών πόρων αλλά και η ποιότητα διοίκησης αυτών. Το πλήθος δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης αποτέλεσε ακόμη έναν σημαντικό πυλώνα στη διάκριση της Παπαστράτος. Τέλος, σε επιχειρηματικό επίπεδο, η εταιρεία αναγνωρίστηκε τόσο για την οικονομική της ευρωστία, εξωστρέφεια και ανταγωνιστικότητα όσο και για την μακροπρόθεσμη επενδυτική της αξία.

Η ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε από 293 ελληνικές επιχειρήσεις και 1.450 στελέχη, όπου κλήθηκαν να αναδείξουν ανάμεσα σε 64 επιχειρήσεις από όλους του κλάδους, τις 20 ΠΙΟ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της έρευνας επιμελήθηκε η KPMG βάσει των προδιαγραφών που ορίζονται από το Αμερικάνικο Fortune», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Παπαστράτος.

 «Είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι για αυτή μας τη διάκριση από το περιοδικό Fortune και τον επιχειρηματικό κόσμο. Επιβράβευση για εμάς είναι η αναγνώριση του έργου της Παπαστράτος που σταθερά για 85 χρόνια συνεισφέρει στην Ελληνική οικονομία και ξεχωρίζει για την καινοτομία της. Πάγια θέση μας ήταν, είναι και θα είναι να φροντίζουμε για τους δικούς μας ανθρώπους αλλά και για την κοινωνία γύρω μας. Στην Παπαστράτος αποδεικνύουμε έμπρακτα την αφοσίωση και δέσμευση  μας στη χώρα με μακροπρόθεσμες επενδύσεις και είναι τιμή μας να επιδοκιμάζεται η προσπάθεια μας. Η αναγνώριση αυτή αποτελεί για εμάς έναυσμα για να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά να αποτελούμε σημείο αναφοράς όχι μόνο για τους ανθρώπους μας αλλά και για ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία» δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης.

ΓΡΑΦΕΙ: