Στη Sipcam Ελλάς φυτοπροστατευτικά και προϊόντα θρέψης της Delta Gamma Agro

sipcam
-Διαφήμιση-

Στην εξαγορά των φυτοπροστατευτικών και προϊόντων θρέψης της Delta Gamma Agro ABEE, εταιρείας που έχει ταυτίσει το όνομά της με μερικά από τα δημοφιλέστερα και πιο διαδομένα στη χώρα μας προϊόντα ειδικής θρέψης και βιοδεγέρτες ιχνοστοιχείων προχώρησε η Sipcam Eλλάς, θυγατρική του πολυεθνικού ομίλου αγροχημικών Sipcam- Oxon.

Με τη συμφωνία αυτή, η εταιρεία ενισχύει τη θέση της στην εγχώρια αγορά, ενώ παράλληλα τίθεται σε εφαρμογή και στην Ελλάδα ο στρατηγικός σχεδιασμός του ομίλου για επέκταση των δραστηριοτήτων του στον τομέα των εξειδικευμένων προϊόντων ειδικής θρέψης. Σημειωτέον εδώ ότι πρόσφατα υλοποιήθηκαν δύο ακόμα σημαντικές εξαγορές, της Agricrop στην Αυστραλία και της Sofbey στην Ελβετία (διαθέτει εξελιγμένη τεχνολογία στην παραγωγή χουμικών λιπασμάτων με τις ονομασίες Black Jack και Nutex Black).

«Έχοντας επενδύσει πάνω από 40 χρόνια στην ανάπτυξη προϊόντων ειδικής θρέψης που έχουν τύχει ευρείας αποδοχής από τους Έλληνες παραγωγούς, εμπιστευόμαστε την Sipcam Ελλάς ως συνεχιστή μιας μεγάλης παράδοσης», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο ιδρυτής της Delta Gamma Agro, Νίκος Γαλάνης.

Επιπλέον, η Sipcam Ελλάς πρόσθεσε στο επιστημονικό της δυναμικό τέσσερις νέους γεωπόνους με αξιόλογη εμπειρία τόσο στην φυτοπροστασία όσο και στην ειδική θρέψη. Όλα τα προϊόντα της εταιρείας θα παρουσιαστούν στην έκθεση Agrothessaly 2019 στη Λάρισα (από 28/2 έως και 1/3/2019).

-Διαφήμιση-