Στην Summer Fancy Food στην Νέα Υόρκη έδωσε το παρόν η Αττική-Πίττας

Στην Summer Fancy Food στην Νέα Υόρκη έδωσε το παρόν η Αττική-Πίττας
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Για πρώτη φορά συμμετείχε η ΑΤΤΙΚΗ – ΠΙΤΤΑΣ στη Διεθνή Έκθεση Summer Fancy Food show που είναι αναγνωρισμένη ως μια από τις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλείς διεθνείς εκθέσεις τροφίμων – ποτών στις ΗΠΑ και είναι το σημείο συνάντησης αγοραστών και εξαγωγέων.

Από 30 Ιουνίου μέχρι και 2 Ιουλίου συμμετείχαν πάνω από 2.400 εκθέτες από 54 χώρες και παρουσιάστηκαν 200.000 προϊόντα από όλο τον κόσμο. Εκεί η ΑΤΤΙΚΗ – ΠΙΤΤΑΣ έδωσε δυναμικό παρόν παρουσιάζοντας στους επαγγελματίες του κλάδου τροφίμων το βραβευμένο Mέλι Αττική, αλλά και τη γκάμα παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων ΑΤΤΙΚΗ όπως Χαλβά με ελληνικό μέλι. Επίσης, για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν στο Αμερικάνικο κοινό τα νέα προϊόντα της εταιρίας – μέλι Αττική με βασιλικό πολτό και μέλι Αττική dark brown forest που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για να καλύψουν τις ανάγκες των αγορών του εξωτερικού, όπου η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και έμφαση.

Στην έκθεση παρευρέθηκαν ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος Β. Αμερικής μαζί με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αποστόλου, οι οποίοι επισκέφθηκαν το περίπτερο της ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ.

Η εταιρεία ΑΤΤΙΚΗ που από την ίδρυσή της έχει σαν βασικό της στόχο την διάδοση του ποιοτικού ελληνικού μελιού επώνυμα σε όλο τον κόσμο, συμμετέχει δυναμικά στις πιο σημαντικές εκθέσεις παγκόσμιου ενδιαφέροντος. Εξάγει από τη δεκαετία του ’30 και σήμερα τα προϊόντα της πωλούνται και στις πέντε ηπείρους.

-Διαφήμιση-