Αυτό το άρθρο είναι 103 μηνών

«Σύντομα οι αποζημιώσεις στους αγρότες του Λασιθίου», δεσμεύτηκε ο Μπόλαρης

23/09/2016
54'' διάβασμα
syntoma-oi-apozimioseis-stous-agrotes-tou-lasithiou-desmeftike-o-bolaris-53943

Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων είχε στην Αθήνα ο δήμαρχος Οροπεδίου, Γιάννης Στεφανάκης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο υπουργός υποσχέθηκε στον κ. Στεφανάκη την επίσπευση των διαδικασιών από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες του Υπουργείου για τις αποζημιώσεις των αγροτών του Οροπεδίου Λασιθίου που επλήγησαν από την πρόσφατη καταστροφική χαλαζόπτωση.

Επίσης, ο δήμαρχος έθεσε στον Υπουργό θέματα που έχουν να κάνουν σχετικά με τον κατακερματισμό του κλήρου των αγροτεμαχίων στο Οροπέδιο Λασιθίου. Ακόμη συζήτησαν το ζήτημα του αναδασμού με στόχο να γίνει παραγωγικότερος ο πρωτογενής τομέας στη περιοχή και όπως τονίσθηκε ο δήμαρχος Οροπεδίου συγκεντρώνει στοιχεία προκειμένου σύντομα να εισηγηθεί προς συζήτηση το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο.

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ: