Τις θέσεις των πολιτικών για τις λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης, ζητούν οι εκπρόσωποί τους εν’ όψει εκλογών

Τις θέσεις των πολιτικών σε ό,τι αφορά τις λαϊκές αγορές, ζήτησαν με σημερινή τους ανακοίνωση και ενόψει των εθνικών εκλογών οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στις υπαίθριες αγορές, γνωστοποιώντας την απόφασή τους να μη συνοδέψουν σε καμία λαϊκή αγορά, κανένα κομματικό κλιμάκιο και κανέναν υποψήφιο βουλευτή.

Όπως επισημαίνουν στην ανακοίνωσή τους, “επειδή οι συνδικαλιστές του χώρου των λαϊκών αγορών θέλουν να τηρήσουν ίσες αποστάσεις από όλους αποφάσισαν να μη συνοδεύσουν σε καμία λαϊκή αγορά κανένα κομματικό κλιμάκιο. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τους υποψήφιους βουλευτές. Και αυτό γιατί δε θέλουμε σε καμία περίπτωση να δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις. Επίσης θεωρούμε χρήσιμο να μας ενημερώσουν τα κόμματα για τις σκέψεις τους σε ότι αφορά τις λαϊκές αγορές. Πως δηλαδή θα τις βοηθήσουν και ποιες πρωτοβουλίες θα αναλάβουν. Φυσικά και είμαστε στη διάθεση τους να τους ενημερώσουμε, όσο και να τους καταθέσουμε τις προτάσεις μας”.

Την ανακοίνωση εξέδωσαν από κοινού η Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης, τοΣωματείο Παραγωγών, Επαγγελματιών, Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» και το Σωματείο Μικροπωλητών και Παραγωγών Λαϊκών Αγορών εκτός Θεσσαλονίκης «Μακεδονία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ