ΘΕΣκρέμα από την ΘΕΣγάλα σε όλους τους αυτόματους πωλητές

ΘΕΣκρέμα από την ΘΕΣγάλα σε όλους τους αυτόματους πωλητές
-Διαφήμιση-

Ένα νέο προϊόν, αυτό της κρέμας με γεύση βανίλια, προσθέτει στα προϊόντα του από την Δευτέρα 23/1 ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα. Η ΘΕΣκρέμα, η οποία παράγεται από φρέσκο γάλα, θα διατίθεται αποκλειστικά σε όλους τους αυτόματους πωλητές του δικτύου των καταστημάτων του Συνεταιρισμού.

Το νέο προϊόν διατίθεται σε συσκευασία 200 γραμμαρίων και αποτελεί ένα εξαιρετικό γλύκισμα για όλες τις ώρες. Παράγεται αποκλειστικά από το φρέσκο γάλα του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα και κατά συνέπεια ακολουθεί όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των προϊόντων του Συνεταιρισμού.

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, ιδρύθηκε το 2011 και παράγει καθημερινά 120 τόνους φρέσκου αγελαδινού γάλακτος, που αντιπροσωπεύει το 10% της εγχώριας παραγωγής. Αποτελεί τον πλέον πρότυπο Συνεταιρισμό στην Ελλάδα, που με την καινοτομία των αυτόματων πωλητών, που εγκατέστησε το 2013, σε πρώτη φάση στην Λάρισα, κατάφερε να διαθέτει καθημερινά, απ’ευθείας στους καταναλωτές, το φρέσκο γάλα που παράγεται στις φάρμες του, σε λιγότερο από 24 ώρες από την παραγωγή του.