Τη Θράκη επισκέφθηκε ο υπ. ΨΗΠΤΕ Ν. Παππάς

Ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, στο πλαίσιο περιοδείας του στη Θράκη, επισκέφτηκε την Παρασκευή 17/5 τον Ίασμο Ροδόπης και την Αλεξανδρούπολη, ενώ το βράδυ μίλησε σε πολιτική εκδήλωση στην Κομοτηνή.

Κατά την επίσκεψή του στον Ίασμο, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πόλης, Ισμέτ Καδή και κατοίκους, με τους οποίους συζήτησε τα θέματα που απασχολούν την περιοχή, αλλά και τις δυνατότητες ανάπτυξης που δίνονται στις τοπικές κοινωνίες μέσων των δράσεων ψηφιακής πολιτικής, όπως ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός του Γεωργικού Τομέα, καθώς και μέσω των πολιτικών της Κυβέρνησης σε άλλους τομείς.

Αμέσως μετά, ο Νίκος Παππάς απηύθυνε χαιρετισμό σε συγκεντρωμένους πολίτες του Ιάσμου, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Ο Ίασμος αποδεικνύει ότι μπορούμε να συνυπάρχουμε αρμονικά, ειρηνικά και όμορφα μέσα στη διαφορετικότητά μας. Και αυτό είναι ένα πολύ κρίσιμο συμπέρασμα που βγάλαμε ως λαός μέσα στην κρίση».

Συμπλήρωσε ότι: «Ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποδείξει πως όταν τα λεφτά περισσεύουν -και πλέον περισσεύουν γιατί μετά από πολλά χρόνια η οικονομία μας είναι τακτοποιημένη- κοιτάει να δώσει εκεί όπου υπάρχει ανάγκη. Την πορεία που έχουμε χαράξει ως λαός, τώρα που πιάσαμε ο ένας το χέρι του άλλου και είπαμε “πάμε με αλληλεγγύη”, πρέπει να τη διαφυλάξουμε. Να μην επιτρέψουμε στις πολιτικές Βέμπερ και Μητσοτάκη να μας γυρίσουν πίσω».

Σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησε σε ΜΜΕ της Ροδόπης, σημείωσε: «Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία γράφει “13η σύνταξη, 5νθήμερο και 8ωρο εργασίας, δώρο Χριστουγέννων και επίδομα τέκνων”, αυτό της ΝΔ γράφει “Βέμπερ και ακύρωση των θετικών μέτρων”».

Νωρίτερα, ο Υπουργός πραγματοποίησε συνάντηση με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία στην Αλεξανδρούπολη και σε δηλώσεις του σε τοπικά ΜΜΕ τόνισε: «Η παράταξή μας έχει αναπτύξει μια δυναμική που έχει αγκαλιαστεί από τον κόσμο. Αυτοί που μιλούσαν για διαφορές 15, 12 ή 8 μονάδων, τώρα διασπείρουν ανοησίες περί νοθείας. Δεν είμαστε στο 1961 για να ψηφίζουν και τα δέντρα ούτε σε εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ, όπου ο ένας υποψήφιος κατηγορεί τον άλλον. Η εντολή του λαού θα είναι καθαρή και δεν θα επιδέχεται αμφισβήτησης».