Στο τιμόνι της 3άλφα ο Κωνσταντίνος Ε. Καραγεωργίου

Από αριστερά: κ. Άγης Καραγεωργίου, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΕΒΕ – 3αλφα, κ. Κωνσταντίνος Ε. Καραγεωργίου, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΕΒΕ – 3αλφα

Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΕΒΕ ανακοινώνει ότι στις 13 Ιουλίου 2022, η τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων, εξέλεξε ομόφωνα τον κ. Κωνσταντίνο Ε. Καραγεωργίου ως Πρόεδρο Δ.Σ. και Διευθύνοντα Σύμβουλο και τον κ. Άγη Καραγεωργίου ως Αντιπρόεδρο Δ.Σ. και Διευθύνοντα Σύμβουλο, επιβεβαιώνοντας έτσι την καθοριστική συμβολή τους στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας και την εμπιστοσύνη στα πρόσωπά τους για την επάξια εκπροσώπηση της.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Ε. Καραγεωργίου δήλωσε: «Η 3αλφα – ΑΦΟΙ Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΕΒΕ, μία ιστορική εταιρεία με πορεία πάνω από μισό αιώνα, παραμένει πρωτοπόρος και συνεχίζει να εξελίσσεται με στρατηγική και πλάνο σε δύο κορυφαίες κατηγορίες τροφίμων της ελληνικής διατροφής, όπως είναι τα ρύζια και τα όσπρια. Με το βλέμμα στραμμένο πάντα στην επόμενη ημέρα, συνεχίζουμε ενωμένοι να υπηρετούμε την οικογένεια της 3αλφα παράγοντας προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας. Παράλληλα, καινοτομούμε με προϊόντα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών με γνώμονα την ευζωία και τον σεβασμό στο περιβάλλον. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στο ανθρώπινο δυναμικό και τις υποδομές μας στηρίζοντας την ελληνική οικονομία. Συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής μέσω της στήριξης και εκπαίδευσης των Ελλήνων παραγωγών καθώς και την ανάδειξη των  προϊόντων της ελληνικής γης στη Ελλάδα και το εξωτερικό. Προχωράμε, τιμώντας τις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει εδώ και 50 χρόνια με τους συναδέλφους μας, με τους συνεργάτες μας και προπάντων με τους αγαπημένους μας καταναλωτές.»