Τσέκαρε εισιτήριο για το δίκτυο της Autogrill ο Βοσκός

sinetairismos-voskos
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Ένα νέο κανάλι για τη διάθεση των προϊόντων του με εξαγωγική, μάλιστα, προοπτική ανοίγει ο κτηνοτροφικός συνεταιρισμός Βοσκός μέσα από τη συνεργασία του με την Autogrill Ελλάς.

Οι δυο πλευρές έδωσαν πριν από λίγες εβδομάδες τα χέρια για την τοποθέτηση των τυροκομικών προϊόντων του συνεταιρισμού στα δύο καταστήματα της εταιρείας (ένα που βρίσκεται ήδη σε λειτουργία κι ένα δεύτερο που ξεκινά μέσα στον επόμενο μήνα) στο διεθνές αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος». Όπως δηλώνει στην «Ύπαιθρο Χώρα» ο πρόεδρος του βορειοελλαδίτικου συνεταιρισμού, Τάσος Αντωνίου, η αρχή γίνεται με τη φέτα και το κατσικίσιο τυρί τα οποία θα διατίθενται μέσω ψυγείου σε συσκευασίες των 200 και 400 γραμμαρίων.

-Διαφήμιση-

«Θεωρούμε πολύ σημαντική τη συμφωνία αυτή, καταρχήν διότι δίνει τη δυνατότητα να μας γνωρίσει ακόμα περισσότερος κόσμος. Πέρα από το κομμάτι των πωλήσεων, δηλαδή, μπορεί να λειτουργήσει και ως έμμεση διαφήφιση. Παράλληλα, υπάρχει η προοπτική να επεκταθεί σταδιακά η συνεργασία μας σε ολόκληρο το δίκτυο της Autogrill στην Ελλάδα ενώ, δεδομένου ότι πρόκειται για μια εταιρεία με διεθνή παρουσία, μπορούμε να προσβλέπουμε και σε πρόσβαση στο δίκτυο που διατηρεί στο εξωτερικό», υπογραμμίζει.

Πληρωμή με το μήνα

Πολύ σημαντικό ρόλο, ωστόσο, έπαιξαν και οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας καθώς, όπως τονίζει ο κ. Αντωνίου, η πληρωμή του συνεταιρισμού για τα προϊόντα που παραδίδει θα γίνεται σε μηνιαία βάση.

Η πρώτη επαφή μεταξύ του Βοσκού και της Autogrill έγινε, όπως εξηγεί ο κ. Αντωνίου, μέσω του προγράμματος προώθησης μεσογειακών προϊόντων Lactimed στο οποίο συμμετέχει ο συνεταιρισμός. «Μας προσέγγισαν καθώς αναζητούσαν ιδιαίτερα και ποιοτικά προϊόντα για τα καταστήματά τους», σημειώνει ο κ. Αντωνίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βοσκός, με έδρα το Λιβάδι Πιερίας, επεξεργάζεται περί τους 850 τόνους αιγοπρόβειου γάλακτος ετησίως. Στόχος του, σύμφωνα με τον κ. Αντωνίου, είναι πολύ σύντομα να διαχειρίζεται το σύνολο της παραγωγής των μελών του που σήμερα φτάνει τους 1.100 τόνους. Τα προϊόντα του διατίθενται στην Πιερία, τη Χαλκιδική, τη Δυτική Μακεδονία και την Κεντρική Θεσσαλία ενώ έχει παρουσία και στην Αθήνα μέσω ορισμένων καταστημάτων ντελικατέσεν. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, κάνει και τα πρώτα του βήματα στο εξωτερικό μέσα από συμφωνίες με εξειδικευμένα καταστήματα τροφίμων.

Η Autogrill Ελλάς αποτελεί 100% θυγατρική της ιταλικής  Αutogrill SpA και δραστηριοποιείται στην παροχή υπηρεσιών εστίασης και λιανικής πώλησης εμπορευμάτων σε ταξιδιώτες, με παρουσία σε δεκάδες χώρες του κόσμου.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki