Μ. Χαρακόπουλος: Τι θα κάνετε με την ίδρυση Γαλακτοκομικής Σχολή Ελασσόνας;

Μέτρα για τη μπλε σφραγίδα ενόψει Πάσχα, ζητά ο Χαρακόπουλος
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων ζήτησε στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής λειτουργίας, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και νυν βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος για το ζήτημα της ίδρυσης Γαλακτοκομικής Σχολής Ελασσόνας. Όπως σημειώνει εδώ και ένα χρόνο γίνονται επαφές μεταξύ της διοίκησης του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και του δήμου Ελασσόνας, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το κτηνοτροφικό δυναμικό της περιοχής, χωρίς όμως να έχει προχωρήσει η διαδικασία.

Ο κ.Χαρακόπουλος επικαλείται δηλώσεις, όπως λέει, που κατά καιρούς έχουν γίνει τόσο από τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννη Τσιρώνη, όσο και από τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Βασίλη Κόκκαλη. «Επειδή συμπληρώνεται ένας χρόνος από την «πανηγυρική» ανακοίνωση για τη δημιουργία Γαλακτοκομικής Σχολής στην Ελασσόνα και με δεδομένο το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας αλλά και υποψήφιων σπουδαστών, είναι επιβεβλημένο, να υπάρξει υπεύθυνη και συγκεκριμένη ενημέρωση», τονίζει και ζητά να πληροφορηθεί σε ποιες εγκαταστάσεις θα λειτουργήσει και ποιο θα είναι το επίπεδο σπουδών.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα αυτό έχει πυροδοτήσει εντάσεις, μεταξύ της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, καθώς ήδη υπάρχει η Γαλακτοκομική Σχολή στα Ιωάννινα. 

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress