Χρηματοδότηση 30.000 ευρώ από Bayer σε φάρμες που μεριμνούν για την ευζωία των βοοειδών

Χρηματοδότηση 30.000 ευρώ από Bayer σε φάρμες που μεριμνούν για την ευζωία των βοοειδών
-Διαφήμιση-
gaia-sense

Πρωτοβουλία χρηματοδοτικής υποστήριξης επαγγελματιών του κτηνοτροφικού κλάδου που προωθούν ή ήδη εφαρμόζουν πρακτικές που προάγουν την ευζωία των βοοειδών στις κτηνοτροφικές μονάδες υλοποιεί η Bayer σε συνεργασία μ τον World Farmers’ Organisation.

Η γερμανική εταιρεία, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της, χρηματοδοτεί με 30.000 ευρώ το πρόγραμμα Care4Cattle, μέσω του οποίου διατίθενται επιχορηγήσεις σε κτηνοτρόφους, διαχειριστές κτηνοτροφικών μονάδων, κτηνιάτρους, αλλά και πτυχιούχους/ερευνητές κτηνιατρικής, ζωικής ή γεωργικής επιστήμης, που συνεργάζονται με κτηνοτρόφους πάνω σε μεθόδους και εφαρμογές που βελτιώνουν την ευζωία των γαλακτοπαραγωγικών αγελάδων και των παχυνόμενων βοοειδών.

-Διαφήμιση-
freskon ekthesi

Το πρόγραμμα τρέχει σε παγκόσμια κλίμακα και οι αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι τις 25 Ιουνίου 2018 μέσω του συνδέσμου http://go.bayer.com/Care4Cattle. Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται επίσης στη Xελλαφάρμ (διανομέα και αντιπρόσωπο των προϊόντων της Bayer Αnimal Health GmbH) και στην Publicis Consultants.

Οι προτάσεις πρέπει να περιλαμβάνουν, επίσης, μια ολοκληρωμένη παρουσίαση του έργου, καθώς και μια συνοδευτική επιστολή που θα υποστηρίζει την υποψηφιότητα. Η τελική αξιολόγηση θα γίνει από επιτροπή ειδικών πάνω στην ευζωία των ζώων από τον ακαδημαϊκό και δημόσιο χώρο, τους οποίους θα πλαισιώνουν εκπρόσωποι του WFO και της Bayer. Οι προτάσεις θα κριθούν και βάσει της πρακτικότητας, αλλά και της οικονομικής τους βιωσιμότητας.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το Δελτίο Τύπου της Bayer 

-Διαφήμιση-
συμβουλευτική στον αγροτικό τομέα