Τα «Χρυσά Αυγά» εντάχθηκαν στην Πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»

-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Η εταιρεία «Χρυσά Αυγά» εντάχθηκε ως νέο μέλος στην Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ενισχύοντας περαιτέρω τη δυναμική δράση της.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία «Χρυσά Αυγά» είναι η πρώτη ολοκληρωμένη μονάδα παραγωγής και τυποποίησης ποιοτικού ελέγχου και εμπορίας αυγών στην Ελλάδα, η οποία διακινεί πάνω από 270 εκατομμύρια αυγά ετησίως. Ιδρύθηκε το 1996, με τη συνένωση δύο μεγάλων εταιρειών του χώρου και διαθέτει υπερσύγχρονες μονάδες στο Σχηματάρι Βοιωτίας και το Χιλιομόδι Κορινθίας.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki

Σημειώνεται, ότι σκοπός της Πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας, καθώς και η πληροφόρηση της ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές-μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» συμμετέχουν όλες οι ελληνικές παραγωγικές-μεταποιητικές εταιρίες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Παραγωγή́, Βάση και Ιδιοκτησία.

Η συμμετοχή στην Πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση και έλεγχο που διεξάγει αποκλειστικά η Εταιρεία Ελέγχων & Πιστοποιήσεων EUROCERT AΕ, βάσει ειδικού προτύπου απαιτήσεων με συγκεκριμένα και μετρήσιμα κριτήρια.

-Διαφήμιση-
gaia epicheirein congress