Χρυσό βραβείο για το Organic E-LA-WON στον 6ο διαγωνισμό ελαιολάδου ATHENA 2021

Με φόντο την παραδεισένια Λέσβο και με ιστορικό αποτύπωμα το ατελείωτο δάσος ελιάς του νησιού – περίπου 11 εκατομμύρια ελαιόδεντρα – διεξήχθη ο μοναδικός Διεθνής Διαγωνισμός που διοργανώνεται στην Ελλάδα, γιατί η χώρα μας αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ελαιοπαραγωγικές δυνάμεις στον κόσμο.

Ο 6ος Διεθνής Διαγωνισμός ελαιολάδου ATHENA 2021 είχε ρεκόρ συμμετοχών, 574 δείγματα από 24 χώρες. Μεταξύ τους πολλά από τα πιο γνωστά ελαιόλαδα του κόσμου. Σ΄ ένα ιδανικό χώρο, στο μουσείο Βιομηχανικής Ελαιουργίας Λέσβου, οι 25 κριτές – γευσιγνώστες από 12 χώρες δοκίμασαν όλη την γκάμα των ελαιολάδων που συμμετείχαν.

Το Organic ELAWON, προϊόν βιολογικής γεωργίας και Κορωνέικης ποικιλίας με πιστοποίηση από τον Οργανισμό Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ, έχει ιδιαίτερα αρώματα και ισορροπημένο πικρό και πικάντικο χαρακτήρα απέσπασε Χρυσό Βραβείο.

Αναφερόμενος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της E-LA-WON, κος Ιωάννης Καμπούρης, τόνισε «στηρίζουμε την Ελλάδα, διότι η αξιοποίηση του πολιτισμού της ελιάς και η ανάπτυξη του ελαιοτουρισμού δίνει προοπτικές και ευαισθητοποιεί τους νέους να βρουν διέξοδο από τον πρωτογενή τομέα της πατρίδας μας».