Άσκηση αντισεισμικής προστασίας στο Λύκειο Κρανιδίου

Άσκηση αντισεισμικής προστασίας στο Λύκειο Κρανιδίου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση αντισεισμικής προστασίας – Εγκέλαδος 2016 που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4/2 στις 11:00 το πρωί στο Γενικό Λύκειο Κρανιδίου.

Η άσκηση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Δήμο Ερμιονίδας. Και περιλάμβανε όλους τους εμπλεκόμενους- συμμετέχοντες φορείς: το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Αργολίδας, την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, την Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικής Πελοποννήσου, την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου- Δυτικής Ελλάδος- Ιονίων, Π.Υ. Ναυπλίου, Π.Κ. Κρανιδίου, Α.Τ. Κρανιδίου, ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε, Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, Κέντρο Υγείας Κρανιδίου.

Όταν ολοκληρώθηκε η άσκηση, ακολούθησε σύσκεψη στο Γενικό Λύκειο Κρανιδίου με τους εμπλεκόμενους φορείς της Άσκησης και συζητήθηκαν τα προβλήματα που προέκυψαν κατά την άσκηση, ο τρόπος αντιμετώπισης αυτών σε περίπτωση πραγματικού συμβάντος.