Ακραία στοιχεία προσπάθησαν να αμαυρώσουν τον αγώνα των αγροτών στην Κομοτηνή

Ακραία στοιχεία προσπάθησαν να αμαυρώσουν τον αγώνα των αγροτών στην Κομοτηνή

Μεμονωμένα στοιχεία προσπάθησαν να αμαυρώσουν τον αγώνα των αγροτών στην Κομοτηνή όταν κάποιοι πέταξαν καπνογόνα από τα σπασμένα παράθυρα της Αντιπεριφέρειας μέσα στο κτήριο που βρίσκεται τόσο ο Υπουργός, Β. Αποστόλου όσο και μεγάλος αριθμός δημοσιογράφων και συνεργατών του Υπουργού και του Αντιπεριφερειάρχη.

Σε συνομιλία που είχε το ypaithros.gr με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Κομοτηνής, Ν. Κυριαζή, αυτός κράτησε σαφείς αποστάσεις από τους θερμοκέφαλους διαδηλωτές, τονίζοντας ότι τέτοιες ενέργειες δεν έχουν καμία σχέση με τον αγώνα του αγροτικού κόσμου.

Παράλληλα και για να αποφευχθούν χειρότερες καταστάσεις στελέχη των αγροτικών συλλόγων που συμμετέχουν στην κινητοποίηση δημιούργησαν τείχος μπροστά από τους άνδρες των αστυνομικών δυνάμεων προκειμένου να σταματήσει ο «βομβαρδισμός» τους με αυγά.

Εν τω μεταξύ, ο Υπουργός επιμένει να ζητά συνάντηση με τους εκπροσώπους των αγροτών αφού ήδη βρίσκονται στην Κομοτηνή και οι Καβαλιώτες αγρότες. Από την πλευρά τους οι επικεφαλής της κινητοποίησης δεν δέχονται την συνάντηση αυτή αφού όπως είχαν δηλώσει νωρίτερα επιθυμούν αφενός την απόσυρση των προτάσεων για το ασφαλιστικό αφετέρου συνάντηση μόνο με τον ίδιο τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.