Πανδραμαϊκή συγκέντρωση την Τρίτη 19/1 στο παλιό εργοστάσιο της SOFTEX

Πανδραμαϊκή συγκέντρωση στο παλιό εργοστάσιο της SOFTEX
-Διαφήμιση-
Σπούδασε την αγροτική ειδικότητα που σου αρέσει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Στο πλαίσιο πανδραμαϊκής συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Δράμας αποφασίστηκε την Δευτέρα 18/1 να συγκεντρωθούν σε όλα τα χωριά του νομού τα τρακτέρ για να γίνει η καταγραφή των δυνάμεων, μετέφερε στην «ΥΧ» ο πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Ν. Δράμας Γιάννης Κιτσουκάκης.

Την Τρίτη 19 Ιανουαρίου στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί πανδραμαϊκή συγκέντρωση στο παλιό εργοστάσιο της SOFTEX και μέσα από γενική συνέλευση θα οριστεί το μπλόκο που θα σχεδιάσει ο αγροτικός κόσμος της Δράμας. Η μία πρόταση, σύμφωνα με τον κ. Κιτσουκάκη, είναι για το Τελωνείο Εξοχής, η δεύτερη αφορά σε συμμετοχή στο μπλόκο των Κερδυλίων μαζί με τους Καβαλιώτες και τους Σερραίους αγρότες και η τρίτη πρόταση που κατέβηκε κάνει λόγο για ένα δυναμικό μπλόκο στα όρια του νομού Δράμας.

-Διαφήμιση-

Οι αγρότες της Δράμας εμφανίζονται θερμοί για τη διοργάνωση κινητοποιήσεων, σε κάθε περίπτωση όμως θα ακολουθήσουν τις πανελλαδικές αποφάσεις. Στην παρούσα φάση δεν προτίθενται να προχωρήσουν σε κλείσιμο δρόμων ή τελωνείων προκαλώντας προβλήματα στις άλλες κοινωνικές ομάδες, χωρίς όμως να το αποκλείουν.

Ο κ. Κιτσουκάκης έχει προσκληθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα το βράδυ της Τετάρτης 20/1, παρουσία του αρμόδιου υπουργού Βαγγέλη Αποστόλου.

Μ.Α.

-Διαφήμιση-
vamvaki prasino skouliki