Πιερία: Γαλακτοκομικά με ιδιωτική ετικέτα

Νέες συνεργασίες και διεύρυνση του δικτύου διανομής για τη Φάρμα Πιερίας

Πιερία: Γαλακτοκομικά με ιδιωτική ετικέτα

Τη δική της ιστορία στον κλάδο παραγωγής και διακίνησης γαλακτοκομικών προϊόντων και εδεσμάτων γράφει η επιχείρηση Φάρμα Πιερίας. Με πολυετή παρουσία στον συγκεκριμένο κλάδο, είναι μια παραγωγική εταιρεία που έχει στόχο τη διάθεση γαλακτοκομικών προϊόντων κατά κύριο λόγο σε δίκτυα χονδρεμπόρων αλλά και HORECA. Τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας αποτελούν, επίσης, ένα σημαντικό και αναπτυσσόμενο κομμάτι των δραστηριοτήτων της, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα σε πελάτες να δημιουργήσουν τη δική τους ετικέτα με το λογότυπό τους και τη δική τους μακέτα.

Οι κωδικοί που διαθέτει η επιχείρηση φτάνουν τους 15 και ανάμεσά τους είναι και προϊόντα ΠΟΠ, όπως η φέτα Ελασσόνας, που παράγεται, όπως και όλα τα προϊόντα ζωικής προέλευσης, στο εργοστάσιο της Ελασσόνας, με γάλα από τοπικούς κτηνοτρόφους. Η Φάρμα Πιερίας έχει αποκτήσει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών στην Ελλάδα, ενώ τα προϊόντα της διατίθενται σε χονδρέμπορους σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες όπως Σουηδία, Ισπανία Ολλανδία, Γαλλία, αλλά και στα Βαλκάνια. Η ποιότητα των προϊόντων είναι κομμάτι της στρατηγικής της εταιρείας και όλες οι ενέργειες έχουν σκοπό την συνεχή βελτίωση και ανάπτυξή της, αναφέρουν οι ιδιοκτήτριες της επιχείρησης Ελένη και Αθανασία Ντούφα, που ανέλαβαν τα ηνία της επιχείρησης από τον πατέρα τους. «Στόχος είναι να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και ασφάλειας καθώς και διαδικασίες παραγωγής που αποδεικνύουν το σεβασμό στο περιβάλλον», επισημαίνουν.

Οι εμπορικοί στόχοι της εταιρείας, αναφορικά με την ελληνική αγορά, είναι να αναπτύξει νέες συνεργασίες με πελάτες ιδιωτικής ετικέτας και να διευρύνει το δίκτυο διανομής της, ενώ για τις διεθνείς αγορές να αυξήσει τα σημεία και τις χώρες πώλησης των προϊόντων της. Για τον λόγο αυτό συνεχίζει να επενδύει στον εκσυγχρονισμό των κτιριακών εγκαταστάσεων, του μηχανολογικού εξοπλισμού και των υποδομών της.